Un pacient al spitalului Victor Babeș din București a murit după ce s-a aruncat de la geam

Avocatul Adrian Cuculis vine cu noi informații referitoare la un pacient de la Spitalul Victor Babeș din București, care a decedat după ce s-a aruncat de la fereastra spitalului, acesta fiind, bineînțeles, nesupravegheat. 

Citeste si: Acest tip de carne ne face bine creierului. Ce ne recomandă specialiștii

Acum familia își caută dreptatea la Parchet și acuză că ruda lor a fost mutată după accident la un alt spital pentru a nu se constata decesul în „curtea lor”, acolo unde s-a produs căderea de la etaj. Până în prezent, nimeni nu a putut să le ofere un răspuns despre cum a fost posibilă o asemenea tragedie. Un lucru este însă cert: din punct de vedere legal, geamurile NU trebuie să se deschidă mai mult de max 1/2, lucru care aici nu era așa ”, a transmis avocatul. 

Bacteriile mortale din spitale

Erau pacienţi polispitalizaţi şi asupra lor, datorită acestor patologii severe, au fost efectuate o serie de manevre şi proceduri invazive. Infecţiile despre care vorbim se referă la germeni cu rezistenţă mare la antibiotice, piocianic şi acientobacter ” a declarat dr. Adriana Pistol, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Cinci dintre pacienţii internaţi la terapie intensiva la Spitalul Clinic Judeţean Mureş au murit în doar câteva zile în urma infectării cu bacterii foarte rezistente la tratament, autoritățile fiind nevoite să închidă secția, anunță TVR.

Citeste si: VIDEO O mașină a luat foc în Pasajul Unirii din Capitală

Alți 7 pacienți au fost mutaţi de urgenţă în alte saloane. Spitalul a sistat internările şi a închis temporar secţia de ATI.

Secţia de terapie intensivă a Spitalului clinic judeţean Mureş funcţiona tempora, însă primise avizul Ministerului Sănătăţii până la finalizarea noului spaţiu, care este în lucru. Conducerea spitalului susţine că nu infecţiile din spital au fost cauza decesului pacienţilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si