O crimă înfiorătoare a șocat întreaga țară! Este vorba despre două femei, mamă și fiică care au fost descoperite moarte în localitatea Hoghiz, din judeţul Braşov, vineri seară. Descoperirea a fost făcută chiar de tatăl fetei, care nu mai dădea de niciuna dintre ele. Mai mult decât atât, bărbatul ar fi avut o ultimă discuţie telefonică cu soţia lui în jurul orei 16.00 care i-ar fi trezit suspiciuni că la domiciliu se întâmplase ceva rău.

Ce spun medicii legiștii?

Au apărut și primele concluzii din partea medicului legist care spune că Diana, tânăra de 24 de ani a decedat ca urmare a unei asfixii mecanice în jurul orelor 14.00 – 16.00, iar femeia de 45 de ani ar fi murit după aproximativ o oră, în urma unor arsuri ce i-au carbonizat parțial corpul.

”Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat că lângă mamă, care prezenta arsuri, mai ales în partea superioară a corpului, se afla un recipient de plastic (pet de 5 litri) carbonizat, în care anterior s-ar fi aflat combustibil şi care avea dopul desfăcut, precum şi o cutie de chibrituri”, a precizat medicul legist.

Învățătoare moartă Brașov

Ea este Diana Pantilimon, învățătoarea din Brașov care a fost ucisă de mama ei.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este tânăra învățătoare găsită fără viață în Hoghiz? Descoperirile anchetatorilor!

Diana nu ar fi fost niciodată susținută de mama ei să devină învățătoare

O fostă colegă a Dianei a povestit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro 

despre ultimele convorbiri telefonice pe care le-a avut cu tânăra, dar și despre relația pe care o avea aceasta cu mama ei, care potrivit unor surse ar fi suferit de depresie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Am fost colegă cu ea. O fata extraordinară. Am rămas șocată când am auzit. Era o fata glumeață. Glumea tot timpul pe grupul nostru. Știu ca mama ei nu o susținea în nimic, nu o încuraja niciodată. Diana era de seamă cu fata mea. Nu știu de ce nu o încuraja, dar când a plecat de la acest job și s-a dus în învățământ m-a sunat și m-a întrebat. Mi-a zis că ce să facă că a sunat-o de la școală și că mama ei i-a spus că nu o să facă față, că nu o să fie bună în învățământ. Și eu i-am zis atunci ”Diana mamă, du-te mamă că nu ai nimic de pierdut, nu ai de unde să știi dacă ești bună, sau nu ești bună pentru așa ceva. Și ea era foarte bucuroasă și a spus ”Doamna Lumi, mulțumesc că mă încurajați că mama mea niciodată nu mă încurajează, niciodată nu mă susține”, a spus doamna Luminița.

Invățătoare moartă Brașov

Învățătoarea din Brașov nu era susținută de mama ei.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: O pacientă care intrase în stop cardiorespirator a murit după ce liftul spitalului s-a blocat

Femeia este șocată de cele întâmplate și nu-și explică cum o mamă poată să-și ucidă cu asemenea cruzime copilul. Tânăra și-ar fi găsit chiar și un iubit la Brașov, care o înțelegea din toate punctele de vedere.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Doamne, nici nu vreau să-mi imaginez, săraca fată. Eu am vorbit pe data de 4 decembrie cu ea și era foarte bucuroasă. Zicea ”Doamna Lumi sunt foarte aglomerată, mă pregătesc de serbare”. Cunoscuse și un băiat cu care se înțelegea foarte bine și știu că zicea că încă nu-i spusese mamei ei, pentru că niciodată nu o susținea. Săraca fată, ce suferință”, a mai povestit fostă colegă a Dianei.

Până acum nu a fost pusă nicio persoană sub acuzaţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si