Tragedia produsa de fiul lui lasa urme adanci in sufletul si pe chipul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

In imaginile surprinse in exclusivitate de echipa Kanal D, se vede cum Gino Iorgulescu abia reuseste sa se mai tina pe picioare. Nici privirea nu o ridica din pamant.

Primele imagini cu Gino Iorgulescu. Nu își mai conduce singur mașina

Milionarul Gino Iorgulescu nu mai este in stare nici sa-si conduca propria masina si apeleaza mereu la serviciile unui sofer pentru putinele drumuri pe care le face spre casa situata pe strada pe care locuiesc si presedintele Klaus Iohannis si fostul lider de la Cotroceni, Traian Basescu.

Citeste si: Mario Iorgulescu, în stare gravă. Ce spun surse din cadrul Spitalului Elias

In rest, viata lui inseamna sectia de terapie intensiva a spitalului Elias din Capitala, acolo unde viitorul lui Mario sta inca sub multe semne de intrebare.

Spitalul Elias anunta ca starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu este in continuare critica, cu risc foarte mare in zona abdominala si o evolutie nefavorbila.

Cand isi va reveni, Mario Iorgulescu va fi audiat in dosarul de ucidere din culpa deschis in rem, deocamdata, de politie.

La aceasta acuzatie, se adauga altele grave, dupa ce rezultatele analizelor de sange au confirmat cel mai crunt scenariu!

Mario Iorgulescu, în prag de comă alcoolică

Avand in vedere ca recoltarea s-a facut la cateva ore dupa accident, legistii cred ca in momentul in care a ucis un om nevinovat, iar acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri la ora, Mario ar fi fost in prag de coma alcoolica.

Ar fi avut 2,2 grame de alcool pur per litru de sange.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tatal lui a facut tot posibilul sa-l tina departe de astfel de anturaje pe tanarul de 24 de ani.
Din averea estimata, potrivit Wall Street, intre 8 si 10 milioane de euro- bani obtinuti din afaceri in lumea fotbalului, restaurante si imobiliare, Gino Iorgulescu a cheltuit enorm ca sa-i asigure lui Mario educatie aleasa.

Citeste si: Șerban Huidu, reacție șoc în cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: ”Au început. Pe net toți sunt judecători si toți AU DREPTATE”

In presa scrisa se vorbeste despre 250.000 de euro platiti pentru ca Mario sa studieze la Scoala americana din Lugano- oraş din Elvetia unde familia Iorgulescu detine si o vila.

Ce vrea familia tânărului ucis

Nimic nu a impiedicat insa ca situatia sa degenereze pana la acest punct: in care un om- tata a doi copii- sa moara nevinovat.

Pentru cei doi copii ramasi orfani de tata, familia lui Dany Vicol spera ca isi va gasi puterea sa stea la aceeasi masa cu Gino Iorgulescu.

Tatăl lui Dany Vicol: As vrea sa stau de vorba cu familia baiatului sa nu mai iasa tot felul de discutii ca mi s-a dat ca mi s-a oferit.

Familia lui Mario poarta pe umeri acum si viitorul celor doi copii ai tanarului ucis de fiul lor.

Mama lui Dany Vicol: Trebuie sa luam ceva, sa ne crestem copiii, pt ca nu mai au tata.

Reporter: Sa le asigure viitorul la scoala?

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Mama lui Dany Vicol: Sigur, sigur, peste tot.

Reporter: Poate cate o casa pt fiecare?

Mama lui Dany Vicol: Sigur, sigur, sa vedem ce ni se ofera"

Sotii Iorgulescu au anuntat inca de saptamana trecuta ca vor face tot posibilul sa ajute din toate punctele de vedere familia indoliata.

Citeste si: Mario Iorgulescu, decizia curioasă a instanței în dosarul de sechestrare! ”Fapta există dar inculpatul este achitat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si