Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV: Primul student admis la specializarea Controlor trafic aerian din Brașov/ Radu Bălășoiu: ” Mă simt pregătit să înfrunt noi provocări în drumul spre o carieră militară de succes”

Radu Bălășoiu a fost admis pe prima poziție din clasament la specializarea Controlor trafic aerian de la Academia Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă” din Brașov, fapt pentru care este mândru având în vedere munca depusă.

Stefania Pavel,

Radu Bălășoiu a fost admis pe prima poziție din clasament la specializarea Controlor trafic aerian de la Academia Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă” din Brașov, fapt pentru care este mândru având în vedere munca depusă.

[Sursa foto: Radu Bălășoiu - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Radu Bălășoiu, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia este acum primul admis la specializarea Controlor trafic aerian din Brașov. Tânărul povestește că a muncit mult pentru a-și îndeplini acest vis, însă toate eforturile sale au meritat pe deplin. Acum, așteaptă să își petreacă anii de studenție de care cu siguranță își va aminti cu drag.

”Dacă îți dorești cu adevărat, cu siguranță roadele vor apărea”

Radu Bălășoiu a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre cariera militară și despre planurile lui de viitor.

Citește și: EXCLUSIV: Studentul român care face artă în Paris/ Herman Petre: ”România este o țară care mă face foarte mândru și mi-ar plăcea să colaborez cu artiști români”

”Faptul că am fost admis pe prima poziție din clasament la specializarea Control trafic aerian de la Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” din Brașov a reprezentat o validare a efortului depus pe durata anilor de liceu, această reușită confirmându-mi că dacă îți dorești ceva cu adevărat și te străduiești pentru acel ideal, cu siguranță roadele muncii vor apărea”, a spus tânărul.

Radu Bălășoiu- student

Despre pregătirea pentru Bacalaureat 2023 și pentru examenul de admitere, Radu spune că au fost necesare ore întregi de studiu.

Ce planuri de viitor are studentul?

”Pregătirea a fost una intensă și de lungă durată, fiind necesare multe ore de studiu intens și aprofundare. Sunt recunoscător colectivului din care am făcut parte, reușind ca în cadrul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” de la Alba Iulia să leg numeroase prietenii de durată și să cunosc persoane minunate care mi-au oferit ajutor și m-au sprijinit cu adevărat ori de câte ori am avut

nevoie”, a adăugat Radu Bălășoiu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Olimpic internațional la chimie rămas în România pentru a face cercetare: ”Oriunde se poate face treabă foarte bine dacă există dorință și pasiune”

[Sursa foto: Radu Bălășoiu- Facebook]

Radu Bălășoiu- student

[Sursa foto: Radu Bălășoiu- Facebook]

”Încă de când eram mic pot spune că mi-au plăcut ordinea și disciplina, reușind dă percep cu ușurință utilitatea regulilor indiferent de context. Crescând, mi-am dorit să ajung într-un mediu cu oameni asemănători mie în acest sens. Auzind de la un bun prieten despre Colegiul Național Militar „Mihai Viteazu” de la Alba Iulia, am realizat că locul căutat de mine era chiar acesta, fapt ce mi s-a confirmat încă din primele zile de liceu. Aici am avut oportunitatea de a fi coordonat de persoane deosebite, sub îndrumarea cărora am avut posibilitatea să devin cea mai bună versiune a mea. Sunt sigur că asta a fost cea mai bună alegere pe care aș fi putut s-o fac, în cadrul acestei instituții dezvoltându-se pasiunea pentru viața militară și dorința de a face carieră în acest domeniu”, a precizat proaspătul student.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV: Claudiu Văcăruș este câștigătorul locului 1 al celei mai importante competiții de bartending din România

Desigur, planurile de viitor ale lui Radu sunt bine stabilite încă de dinainte, lucru confirmat și de el.

”Plănuiesc ca în viitor să îmi păstrez ambiția și perseverența. Mă simt pregătit să înfrunt noi provocări în drumul spre o carieră militară de succes și îmi doresc din suflet să îi fac tot mai mândri pe cei din jurul meu!”, a mai spus Radu Bălășoiu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI