Dacă până acum vorbeam de facturi de 10.000 de euro, iar oamenii erau nevoiți să facă un credit pentru a plăti factura, furnizorul de energie face, în mod ilegal, o regularizare din 2019 și emite o factură de 22.000 de euro.

Citește și: Guvernul caută în continuare soluții pentru facturile la energie. Ciucă: "Discutăm despre o decizie pentru o piaţă semi-reglementată"

"Este adevărat că nu pentru un apartament cu două camere, însă așa ceva este garanția faptului că se urmărește falimentarea românilor.",

spune avocatul Adrian Cuculis.
Nu se știe dacă acesta este vârful prețurilor ridicate la energie sau vom avea facturi și mai mari, însă cert e că letigiile în instanță se înmulțesc.

Citește și: VIDEO: Bani de la stat pentru plata facturilor. 4 milioane de români vor fi beneficiari

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Guvernul caută în continuare soluții pentru facturile la energie. Ciucă: "Discutăm despre o decizie pentru o piaţă semi-reglementată"

Se apropie iarna, iar Guvernul încă nu a găsit soluția salvatoare pentru facturile românilor la energie. Cu cât se întârzie mai mult decizia finală, cu atât va fi mai dificil. 

Premierul Nicolae Ciucă a făcut declarații,  luni seara, după Biroul Politic Naţional al PNL, în cadrul căruia s-a discutat din nou despre preţurile la energie din această iarnă.

Prim-ministrul României speră să fie găsite soluţii prin care să se poată folosi fondurile de la UE pentru combaterea sărăciei energetice.

Citeste si:  Premierul Nicolae Ciucă vrea creșterea pensiilor cu 15 procente. "Dacă bugetul ne va permite"

"Cel mai important subiect discutat este cel legat de energie. Avem în continuare în analiză, la nivelul structurilor tehnice... care sunt soluţiile prin care vom decide în aşa fel încât să protejăm în continuare populația",

a precizat premierul Ciucă.

De ce a întârziat Guvernul luarea unei decizii până în prag de iarnă

„Am zăbovit atât de mult pentru că în continuare căutăm soluţii astfel încât în ceea ce priveşte sectorul de întreprinderi mici şi mijlocii, cât şi marea industrie să găsim acea soluţie prin care să asigurăm competitivitatea produselor româneşti. Este foarte important să avem în vedere acest lucru. Este un aspect şi un obiectiv pe care l-am discutat şi la nivelul Comisiei Europene, la întâlnirile pe care le-am avut", a spus premierul.

Citește și: Trei soluții de încălzire dacă ți se oprește căldura des din cauza lucrărilor la rețeaua de termoficare din București


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si