Apropiații femeii incendiate  luni, 6 noiembrie în scara unui bloc din sectorul 6 al Capitalei încă nu își revin din starea de șoc produsă de moartea acesteia. Deși sunt pregătiți pentru înmormântarea care va avea loc astăzi, ei simt că nu au liniște.

Reporterii Știrilor Kanal D au stat de vorbă cu rudele femeii care își doresc să își păstreze anonimatul, tocmai pentru că se tem de familia autorului crimei care a îngrozit o întreagă Românie.

Un apropiat al victimei ne-a povestit mai exact că mama principalului suspect ar avea mari probleme psihice. De altfel, în trecut, aceasta ar mai fi fost internată la Spitalul Obregia, unde ar fi urmat un tratament specific tulburărilor. În prezent, femeia nu ar mai fi primit niciun diagnostic și respectiv niciun tratament.

De asemenea am aflat de la rude că mama lui Alexandru Ionuț Popa ar fi avut în trecut antecedente periculoase, respectiv ar fi încercat să dea foc pentru a se răzbuna.

Motivul crimei nu ar fi de fapt moștenirea

Tot de la familie am aflat că era foarte greu ca vinovatul pentru crimă să intre în posesia unei moșteniri, de aceea toți cred ca a fost vorba despre o răzbunare, deoarece individul tot nu ar fi putut pune mâna pe averea mult dorită. De altfel, părinții bărbatului sunt despărțiți ceea ce ar fi îngreunat și mai mult procesul de cedare a moștenirii.

În prezent, individul este internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” și arestat preventiv pentru 30 de zile.

”Nu știu dacă a fost vorba de moștenire sau pur și simplu o răzbunare, pentru că i s-a pus pata unui nebun pe ea. Eu cred că a fost vorba doar despre o răzbunare și doar ca să-i arate că îi face felul. Moștenirea nu avea cum să o primească.

Părinții lui sunt despărțiți, victima este sora tatălui, deci nu ar fi avut nicio legătură,  adică nu ar fi primit moștenirea atât de ușor”, a precizat o rudă de-a familiei. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

El este nepotul femeii, cel care a incendiat-o cu benzină în scara blocului din București.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Alexandru Popa, criminalul care și-a incendiat mătușa în scara blocului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

Despre tatăl lui Alexandru Popa se știe că ar fi fost bodyguard al patronului FCSB, Gigi Becali. El ar fi ajutat și la recuperarea mașinii acestuia, împușcând pe unul dintre hoți.

Liliana Popa a avut parte de amenințări și momente dureroase, înainte de crima teribilă

Totodată s-a aflat și faptul că doamna Liliana Popa ar fi fost terorizată timp de o lună întreagă în diverse moduri. Principalul suspect fie o suna, fie îi dădea diverse mesaje, sau chiar îi făcea vizite la bloc, acolo unde certurile degenerau rapid. Însă, ultima întrevedere dintre cei doi avea să fie și ultima, deoarece Alexandru Popa și-a pus la punct fiecare detaliu din ceea ce avea să urmeze.

Ea este femeia incendiată luni în scara unui bloc din Capitală.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV: Nepotul care și-a ucis mătușa dându-i foc în scara blocului poate scăpa cu doar câțiva ani de pușcărie. Dan Antonescu, expert criminolog :"Sunt tot felul de variante prin care pedeapsa se micșorează"

Citeste si: Culiță Sterp, dezvăluiri neașteptate despre relația cu socrii! Cum se înțelege artistul cu părinții Danielei Iliescu: „Îi iubesc foarte mult și îi respect. Nu m-au deranjat cu o vorbă.”- kfetele.ro

Citeste si: Tatăl lui David Popovici, despre parcursul fiului său: "Închipuiți-vă ce înseamnă câțiva ani de astfel de presiune"- radioimpuls.ro

Filmat de camerele de supraveghere, el s-a dus la benzinărie de unde a cumpărat o canistră de 5 litri. Mai apoi, el a mers la apartamentul femeii. Când au ieșit din bloc, cei doi au început să aibă discuții aprinse. Atunci, individul ar fi turnat benzina pe mătușa lui fără niciun fel de resentiment și i-a dat foc, în ciuda insistențelor femeii de serviciu care ar încercat să-l oprească din gestul extrem. Din păcate, femeia nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

De profesie jurist, Liliana Popa este descrisă de prieteni și apropiați ca fiind un om extrem de blând, ambițios și muncitor. Ei mai spun că femeia nu ar fi merit un astfel de sfârșit crud, având în vedere cât de mult bine a făcut tuturor celor din jurul său. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si