Un caz de agresiune asupra unui copil a avut loc duminică, într-un parc din Capitală. În imaginile postate de o martoră se vede cum băiețelul este bătut de o persoană în vârstă, care ar fi bunica acestuia și amenințat în nenumărate rânduri.

Copil bătut și umilit de bunică, într-un parc din Capitală

În filmare, se mai distinge faptul că martora, revoltată de incident, încearcă să poarte un dialog cu bunica copilului și o întreabă de ce a fost nevoită să folosească violența.

Bunica îi răspunde că băiatul ar fi avut probleme psihice.

Citește și: Mărturia tatălui, care şi-a sechestrat fetiţa 28 de ore, în faţa instanţei de judecată

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Copilul este amenințat în continuare de bunică, spunându-i că o să-l ducă înapoi la Casa de Copii, unde o să îndure comportamente mult mai rele. De asemenea, femeia continuă să-l avertizeze pe băiat că dacă nu vrea să meargă acasă o să-l sune pe bunicul acestuia.

Citește și: Un copil a fost salvat de la moarte în trenul Botoșani-București

Martora a sărit în apărarea copilului

Martora a fost singura care a sărit în apărarea copilului, iar acesta, deși necunoscând-o, s-a aruncat în brațele ei de teama bunicii. Scenele revoltătoare au fost puse pe internet de martora la incident.

Citește și: Scene greu de privit! Un român a amenințat că își va arunca fetița pe fereastră chiar în fața polițiștilor

Ca urmare a scenelor de violență trimise din redacția Știrilor Kanal D către Poliția Capitalei și DGASPC, cele două instituții au deschis o anchetă și au promis că vor face verificări cu privire la situația minorului.

Citește și: Un băiat, de opt ani, și-a implorat tatăl să nu-i omoare mama: „Tati, îți dau alocația mea!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si