Şoferiţa care a ucis anul trecut patru muncitori şi a rănit alţi trei în timp ce gonea cu maşina, băută fiind pe o stradă din Iaşi a fost inițial, imediat după accident arestată preventiv pentru 30 de zile. Acum, ea cere strămutarea procesului. Avocatul Adrian Cuculis a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre dosarul inculpatei.

Șoferița nu recunoaște că ea a produs accidentul

”Soferița criminală din Iași face o mișcare de ultim moment și cere strămutarea dosarului de la Iași! Deși trimisă în judecată pentru 4 crime( omor calificat), plus probleme serioase de alcoolemie, inculpata Ghervase arată aceeași sfidare pentru familiile victimelor prezente în sala de judecată și, mai cu seamă, în momentul prezentării cererii de strămutare a dosarului din Iași către Tribunalul Vaslui”, a precizat Adrian Cuculis.

Adrian Cuculis- avocat

Adrian Cuculis- avocat

[Sursa foto: Adrian Cuculis - Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: Schior de 18 ani, ucis după ce a fost prins de avalanșă în Elveția

”Deși nu ar putea să ducă la o schimbare a situației inculpatei, poate mai degrabă o tergiversare și extensie în timp, dureroasă de altfel pentru familiile victimelor, inculpata susține în continuare că

nu ea ar fi produs accidentul. Termenul de fond este pe 28 martie iar astăzi se va pronunța soluția pe strămutare”, a mai adăugat avocatul.

Femeia era băută și conducea cu o viteză amețitoare

Martorii au precizat că șoferița conducea cu viteză foarte mare în sensul giratoriu din Iași. Mai mult, ea avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma tragicului accident, 4 oameni au murit iar alți 3 au fost răniți. Toţi cei patru bărbaţi decedaţi erau în câmpul muncii de peste 15 ani. Cel mai tânăr împlinise 45 de ani, alţi doi aveau 47 de ani, iar cea de-a patra victimă 54 de ani. 
Şoferiţa care a ucis anul trecut patru muncitori şi a rănit alţi trei în timp ce gonea cu maşina, băută fiind, cere strămutarea dosarului.

Şoferiţa care a ucis anul trecut patru muncitori şi a rănit alţi trei în timp ce gonea cu maşina, băută fiind, cere strămutarea dosarului.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

„Din păcate, astfel de tragedii par a se petrece tot mai des pe șoselele României. De aceea, solicit autorităților centrale să ia măsuri dintre cele mai dure pentru a diminua numărul accidentelor auto. Nu avem voie să ne jucăm cu viața oamenilor, care devin victime nevinovate ale unor șoferi teribiliști, agresivi sau iresponsabili! Sper ca atât Poliția, cât și justiția să își facă datoria cu profesionalism și celeritate!”, a transmis Mihai Chirica, primarul municipiului Iași pe Facebook, imediat după accident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si