Șoferul din Târgoviște, care ar fi ucis fetița de 13 ani, ar fi provocat accidentul conducând cu 125 km/h în localitate și înainte de trecerea de pietoni. Acesta se află sub măsura arestului la domiciliu și cere strămutarea cauzei la un alt parchet.
Bărbatul a provocat un real scandal între familia victimei și poliție, în momentul în care tânăra a fost înmormântată.

Citeste si: EXCLUSIV. 12 persoane implicate în incidentul din Târgoviște au fost aduse la audieri

În anchetă se arată că viteza limită de circulație la care ar fi putut fi evitat accidentul este de 79 km/h, asta dacă ar fi reacționat conform modului normal și statistic de frânare și acordarea priorității la trecerea de pietoni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: EXCLUSIV. Familia fetei ucise pe trecerea de pietoni din Târgoviște, despre care s-ar fi spus că a consumat alcool, acuză medicina legală de măsluire

Tot din anchetă rezultă că pietonul a traversat pe marcajul trecerii, iar impactul s-a produs în dreptul benzii nr. 3, de unde reiese că victima nu a avut posibilitatea de a evita accidentul.


Accidentul s-a produs în condițiile în care șoferul a condus cu o viteză excesiv de mare, arătându-se că pe ultimii 258 de metri până la locul accidentului acesta ar fi condus cu o viteză între 122-125 km/h pe Calea București din municipiul Târgoviște.

Citeste si: Detalii de ultimă oră în cazul copilei de 13 ani din Târgoviște ucisă pe trecerea de pietoni. Fata se afla sub influența alcoolului

La înmormântarea fetiței de 13 ani, familia tinerei a intrat într-un conflict cu autoritățile, oamenii încercând să ajungă la locuința celui care a provocat accidentul. 

În urma conflictului din stradă, 12 persoane au fost aduse, vineri, 5 august, la audieri, iar acestea continuă și în cursul săptămânii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si