Astăzi au avut loc audierile în dosarul altercației dintre polițiști și paticipanții la sluja de înmormântare a fetiței de 13 ani, ucisă pe o trecere de pietoni din Târgoviște.

Șoferul de 22 de ani a fost reținut de procurori

”Procurorul l-a reținut pe cel care a omorât fata de 13 ani pe trecerea de pietoni și mâine urmează să fie prezentat judecătorului cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: VIDEO- Fata de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată. Mai mulți polițiști au fost bătuți

În timpul ceremoniei, participanții la înmormântare au vrut să treacă cu cortegiul funeral prin fața casei șoferului de 22 de ani. Lucru ce nu a fost aprobat de către polițiști și jandarmi.

Judecătorul a luat o decizie în dosarul altercației dintre polițiști și participanții la înmormântare

Scandalul ar fi pornit în momentul în care polițiștii ar fi refuzat demersul bărbaților de a intra pe strada unde locuia șoferul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citeste si: Brăileanul care și-a spulberat rivalul cu mașina a ajuns la închisoare

”Având în vedere numărul mare de participanţi, precum şi nemulţumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forţele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv şi ar fi lovit cu pumnii şi picioarele 5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa” , au declarat autoritățile în urma incidentului.

Cei trei bărbați reținuți în urma altercației au rămas în arest, iar polițiștii sunt cercetați pentru purtare abuzivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si