Șoferul care a provocat accidentul la începutul lunii iulie se află în arest la domiciliu.
Din declarațiile avocatului Adrian Cuculis, de luni reîncep și audierile în cazul conflictului iscat între participanții la înmormântare și polițiști.

Citeste si: EXCLUSIV: Șoferul care a ucis-o pe fetița de 13 ani pe trecerea de pietoni a fost reținut. Ce decizie a fost luată în urma altercației de la înmormântare

Ce decizie s-a luat în urma altercației de la înmormântare

Amintim că cei trei inculpați reținuți pe data de 21 iulie au rămas în arest, iar alți polițiști sunt cercetați pentru faptele sale.

”Procurorul l-a reținut pe cel care a omorât fata de 13 ani pe trecerea de pietoni și mâine urmează să fie prezentat judecătorului cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie de 50 de ani și un copil au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada

Înmormântarea fetiței a avut loc pe data de 13 iulie, moment în care mai multe rude ale acesteia au vrut să intre pe strada unde bărbatul locuia. De aici până la scandal a mai fost un singur pas, iar rudele au intrat într-un conflict cu autoritățile.

Mai multe persoane care au participat la înmormântare au avut altercații cu polițiștii

”Având în vedere numărul mare de participanţi, precum şi nemulţumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forţele de ordine au intervenit, moment în  care persoanele participante s-au manifestat agresiv şi ar fi lovit cu pumnii şi picioarele 5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa”, au informat, marţi după-amiază, oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Citeste si: Un autocar și un TIR s-au ciocnit în județul Bacău. În autocar se aflau 76 de pasageri

"Pe parcursul manifestării, forţele de ordine (poliţişti şi jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanţilor.", a mai transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si