Colegii și apropiații Natașei fac mărturii emoționante despre celebra Natașa Raab, care a decedat luni la vârsta de 70 de ani. Acesta avea grave probleme de sănătate în ultima perioadă, motiv pentru care cineva o îngrijea în permanență. De altfel, actrița a renunțat la aparițiile TV încă din anul 2020, atuncî când a aflat că are Parkinson Atipic.

Cum a început prietenia dintre Angel Rababoc și Natașa Raab?

Angel Rababoc, prieten foarte apropiat cu Natașa Raab a discutat în exclusivitate cu stirilekanald.ro  despre relația lui cu actrița și cum viețile lor s-au intersectat de atât de multe ori.

”Natașa mi-a fost colegă de trei ori. O dată mi-a fost colegă când încercam marea cu degetul, să zic așa, să dăm examene la IATC, pe timpul acela fiind un loc, două locuri, trei locuri, ani de zile pentru unii însemna această loterie. Noi am fost colegi de grupă uneori la acele admiteri. Apoi, am fost colegi de clasă, împreună cu Adrian Titieni, cu Mihai Coadă, cu Relu Burtea, cu Anda Călugăreanu, și apoi destinul a făcut să venim din 1988, în toamnă, la Craiova. Am dat examen aici, concurs și de atunci suntem aici împreună, la Teatrul din Craiova”,  povestește actorul.

Angel Rababoc a fost și cel care a susținut-o pe actriță în momentele delicate cu soțul ei

Angel Rababoc a fost și cel care a susținut-o pe actriță în momentele delicate cu soțul ei.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV: Natașa Raab a murit cu o mare durere în suflet. Actorul Florin Zamfirescu, prietenul său bun, face mărturisiri emoționante: "A făcut tot ce se poate să-l salveze și a suferit atât de tare că s-a îmbolnăvit de Parkinson"

Natașa Raab nu se mulțumea cu puțin, potrivit declarațiilor prietenului său, iar de fiecare dată când apărea pe scenă avea o prezență și prestanță deosebită. Actrița era un om simplu, demn și asumat cu ceea ce era.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Natașa era un om direct, Natașei nu-i plăcea să ardă la foc mic, la foc mocnit, îi plăcea flacăra mare. Probabil că lumina era cea care însemna mai mult pentru ea. Era o actriță puternică, era o actriță care avea prezență, o actriță cu personalitate, era o actriță care avea voce, era o actriță care avea statut, statură, era o actriță frumoasă. Era o colegă care putea să depășească măsura în meserie, dar asta uneori face parte din construcția acestei meserii, face parte din plămada ei. Nu știm, uneori reușim, alteori nu reușim, dar așa suntem. Ea nu se ascundea de ceea ce este, eu așa o știu”,  spune Angel Rababoc.

Care era dorința Natașei Raab în ziua înmormântării?

Celebra actriță avea și o dorință, pe care fie a exprimat-o din suflet, fie sub forma unei glume. Mai precis, ea l-ar fi rugat acum câțiva ani pe Angel Rababoc să-i planteze pe mormânt un măr. Acesta a rămas în minte cu acel moment, pe seama căruia cei doi se amuzau adesea.

”Eram prin facultate, ceva de genul acesta, mi-a rămas întipărit în minte momentul acela, mi-a spus odată, nu știu dacă în glumă sau nu, dar iată că viața ne aduce și la astfel de realități. Mi-a spus așa ”Angel, eu sunt mai mare ca tine cu puțin, vezi tu dacă mor înaintea ta, pe mormânt să-mi sădești un măr”.

Ei bine, ajungând la Craiova, în urmă cu câțiva ani chiar mi-am adus aminte și i-am spus ”Măi Natașa, unde să-ți mai pun acum mărul dacă Doamne ferește mori înaintea mea pentru că acum v-ați făcut cavouri cu toții de marmură, palate de ciment și așa mai departe”. Și am rămas cu această nostalgie a jumătății de adevăr, a faptului că, nu știu, ne-am dorit ca poate dincolo de noi să putem face bine și să lăsăm bine prin prezența noastră, prin trecerea noastră, prin această meserie care până la urmă este efemeră, ca o flacără scurtă. Poate că sunt cele mai perisabile, arta, spectacolul, teatrul. Începe seara la o oră și se sfârșește după două ore și apoi trebuie din nou să o reînvii, din nou trebuie să reaprinzi focul”, a declarat prietenul Natașei.

Celebra actriță avea și o dorință, pe care fie a exprimat-o din suflet, fie sub forma unei glume.

Celebra actriță avea și o dorință, pe care fie a exprimat-o din suflet, fie sub forma unei glume.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Actrița Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani. "Coana Chirița" din celebra reclamă a dus o luptă grea cu o boală nemiloasă

Angel Rababoc a fost și cel care a susținut-o pe actriță în momentele delicate cu soțul ei. Însă, după moartea lui, Natașa s-a retras la Băilești, acolo unde conversațiile au devenit din ce în mai rare și mai dificil de realizat.

”Natașa era marcată. În primul rând am vorbit și cu Val, până să plece și el înainte ei, mi-a spus că are o suferință, ceva legat de bulbul rahidian, creier, nu aș vrea să greșesc. L-am întrebat atunci dacă este posibil un tratament și mi-a spus că din păcate este irecuperabilă chestia asta. Apoi am vorbit cu ea din ce în ce mai puțin pentru că s-a izolat în felul în care s-a izolat și a plecat la această familie care o îngrijea undeva la Băilești, iar telefoanele pe care le dădeam foarte greu reușeam să mă înțeleg cu ea. Răspundea rar, destul de tărăgănat, iar de cele mai multe ori se sfârșeau când mi-o dădea pe doamna, cea care avea grijă de ea ”, a mai spus bărbatul.

Coincidența dintre Natașa Raab și Maria Tănase

Prietenul Natașei a vorbit în cele din urmă și despre pasiunea pentru cântat a acesteia. Acesta spune că zilele următoare va avea loc Festivalul Maria Tănase, ceea ce ar putea reprezenta un semn, dat fiind faptul că Natașa adora să cânte pe versurile ei. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Nimeni nu împărățește pământul, important e cum plecăm și ce lăsăm în urma noastră. Mai vorbeam cu cineva, mi-ar plăcea ca și despre ea să se spună frumos despre cântecele pe care le cânta cu atâta dar și har, despre spectacolele pe care le-a jucat, despre filmele pe care le-a făcut, și să nu se spună doar ”E prea bun, e prea ca la țară”, pentru că există tentația asta a ușoarei vulgarizări în meseria noastră. Ei îi plăcea tare mult să cânte cântecele Mariei Tănase. Ea a crezut că poate și cred că avea și harul, vocea să cânte cântecele Mariei Tănase. Ca o coincidență, nu știu, sau poate așa a vrut destinul să fie, astăzi, de când a murit, sau în zilele acestea când ea încă mai aste aici trupește, începe la Craiova Festivalul Maria Tănase ”, a concluzionat Angel Rababoc.

Natașa Raab a decedat la vârsta de 70 de ani.

Natașa Raab a decedat la vârsta de 70 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Teatrul Național din Craiova a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care au anunțat decesul actriței. În descriere, reprezentanții teatrului spun despre Natașa Naab că era o apariție electrizantă și seducătoare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si