Clipele în care magazinul de bricolaj de la Botoșani a fost zdruncinat din temelii de explozie au fost surprinse de camerele de supraveghere din apropiere. În imagini se observă cum fluxul deflagrației aruncă bucăți întregi din hala magazinului. Explozia violentă a măturat totul în calea ei, spre teama celor care se aflau în acel moment în magazin. 

Citește și: VIDEO A mers la scăldat și a înotat spre moarte. Un tânăr de 16 ani și-a pierdut viața sub privirile oamenilor care nu l-au ajutat. "Mai bine să moară el decât să mor eu"

explozie botosani, magazin, plan rosu, victime

Momentul exploziei de la Botoșani. 

[Sursa foto: Captură foto]

În urma exploziei de la magazinul de bricolaj din Botoșani, 13 persoane au fost rănite, au informat autoritățile. Dintre acestea, 4 victime se află în stare gravă, având arsuri, a precizat Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Una dintre victime este încadrată la cod roșu din punct de vedere al gravității arsurilor. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Este vorba de 13 victime, 12 salvate de echipajele de pompieri, una s-a prezentat singură în UPU SMURD. Dintre acestea, 10 bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 32 și 63. Un bărbat a fost intubat, ventilat mecanic. A fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la un spital de arși din țară. Celelalte victime prezintă arsuri su traumatisme”, au transmis autoritățile. 

În urma exploziei care a avut loc în dimineața de vineri, 7 iunie, la Botoșani, a fost activat planul roșu de intervenții, iar peste 100 de persoane au fost evacuate din incinta magazinului.

Citește și: VIDEO Masa de la școală i-a băgat în spital. Zeci de elevi au primit sandviciuri mucegăite

explozie botosani, magazin, plan rosu, victime


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si