Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Un pescar a prins întâmplător un pește piranha

„Într-adevăr, exemplarul de piranha a fost capturat întâmplător, de un pescar, în râul ce traversează orașul Lugoj din județul Timiș.

Pentru că și-a dat seama că este vorba despre o întâmplare inexplicabilă, omul a anunțat autoritățile, iar inspectorii de la Direcția Sanitar Veterinară au preluat peștele și urmează să stabilească din ce categorie face parte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Piranha este un exemplar agresiv, carnivor și dacă s-ar înmulți în apele de la noi, ar mânca celelalte specii de pești și ar afecta flora, dar și fauna subacvatică.

Cel mai probabil, acum a fost eliberat de cineva care îi crește în captivitate. Și nu este prima dată când se întâmplă. Spre exemplu, anul trecut, în Bihor, doi pescari au capturat tot un piranha dar mort în apele Crișului Repede.”

, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si