Close sidebar
Close sidebar

Exercitii de slabit care inlatura celulita

Descopera cele mai eficiente exercitii de slabit, care te vor ajuta sa arzi kilograme si sa scapi de celulita intr-un timp scurt.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cand vine vorba de slabit si remodelare corporala, multi oameni se gandesc la antrenamentele chinuitoare facuta la sala, cu greutati si sub supravegherea unui instructor. In realitate, putem face exercitii de slabit si acasa sau in parc, iar rezultatele sa fie uluitoare. (Exercitii de slabit in 15 minute)

Astazi, va prezentam cele mai eficiente exercitii de slabit, care te vor ajuta sa-ti remodelezi corpul si sa scapi de celulita intr-un timp extrem de scurt!

Exercitii de slabit care inlatura celulita de pe coapse si solduri

Stai in pozitie verticala, cu picioarele usor departate. Executi o genuflexiune, cu bratele intinse spre podea. Daca executi miscarea corect si poti sa atingi podeaua cu mainile, e si mai bine. In timp ce te ridici iti laai greutatea pe un picior, timp in care prinzi celalat picior.

Mentii pozitia cateva secunde, revii la pozitia initiala si repeti miscarea pe cealalta parte. Executa 20 de repetari in total, alternand de fiecare data piciorul. La loc de cinste in tabelul de exercitii de slabit care inlatura celulita de pe coapse se numara folosirea bicicletei eliptice.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Exercitii de slabit care inlatura celulita – de pe pe fese

Intinsa pe spate, pe saltea, mai poti face un alt exercitiu care ajuta la disparitia aspectului de coaja de portocala de pe fese.

Tii mainile in lateral, un picior intins, altul indoit, tragi burta cat poti, ridici posteriorul si mentii piciorul intins ridicat, cateva secunde. Acest exercitiu poate fi facut si cu ambele picioare indoite. Iti ridici doar posteriorul si il mentii sus cateva secunde.

Exercitii de slabit care inlatura celulita de pe picioare

Unul din cele mai bune exercitii de slabit care topesc celulita este cel cu ridicari simple, stand in picioare.

Indepartezi picioarele, iti sprijini mainile pe solduri, indoi putin genunchii si apleci putin spatele ca si cand ai vrea sa te asezi pe un scaun. Apoi indrepti picioarele si te ridici. Piciorul drept il intinzi spre lateral, el fiind ridicat de pe podea, si te sprijini pe piciorul stang. Acelasi exercitiu il faci si cu piciorul stang si te sprijini pe dreptul. Vei lucre fesierii si muschii picioarelor.

Exercitii de slabit care iti subtiaza bratele

Pentru acest exercitiu ai nevoie de un scaun (orice scaun stabil ai la indemana). Aseaza-te pe marginea scaunului, pune palmele pe scaun, cu varfurile degetelor in fata. Sprijinindu-te in palme, cu genunchii indoiti, muta-ti bazinul in fata. Imaginandu-ti ca ai in spate un perete, stai drept si lasa-te in jos, apoi revino la pozitia initiala.

Exercitii de slabit cu banda elastica

Aceste exercitii sunt destinate muschilor din interiorul si exteriorul coapselor. Pune-ti o banda elastica in jurul gleznelor. Stai intinsa pe podea si indeparteaza si apropie picioarele. Tine genunchii usor indoiti pentru a nu-ti forta articulatiile. Banda elastica trebuie sa fie suficient de strimta incat sa simti rezistenta pe care o pune.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI