Close sidebar
Close sidebar

Exista forte care isi doresc sa transforme protestele pasnice in lupte de strada cu jandarmii? Pe internet circula zvonuri alarmiste.

S-ar putea oare repeta agresiunile de acum doua zile, mai ales ca, si in aceasta seara se anunta o manifestatie de mare amploare in Piata Victoriei? ##VIDEO45345##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Piata Victoriei, putin inainte de miezul noptii, miercuri seara. Printre injuraturi, gaze lacrimogene si urlete de durere o mana de tineri duce propriul razboi cu jandarmii.

Bucati de gheata si pietre din caldaram zboara spre mascati. Replica nu se lasa asteptata.

"Vezi ca vine! Bai, da-te! Artificii!"
"Dati in masina, bai! In masina! Hai!"

Filmarea prezinta o latura nevazuta pana acum.

"Bai, du-te, bai, de-aici!  Lasati-l, ca e nebun, nu va puneti la mintea lui. Serios, lasati-l in pace."

Pacea nu exista in mintea lor. E totul sau nimic.

"Mai bine ne vedem maine, in uniforma, stii unde? La coltul ala. Hai, du-te, bai. Bai, foarte serios, ne vedem in uniforma acolo, la colt!"

"Maine, la ora… Cine esti, bai, tu? La ce ora? Zi tu. Ma imbrac in uniforma armatei si…"

Discutiile nu-si au locul. Furia ii invrajbeste, iar proiectilele incep iarasi sa zboare.



"Bai, haideti, bai, gata. Venim vineri si facem haos, in p..a mea, cu toti, mai multi! Nu 20 de insi! N-avem ce sa le facem. Nu vezi ca aia stau si arunca cu zapada? Oricat am vrea, oricat ne-am dori noi, n-ai cum sa-i bati pe aia."
Haos? Bataie?

-"Haideti, in p..a mea, venim vineri si facem haos total! Da, frate! Luati tot ce aveti acasa si ne c…m pe ei de fraieri! Bai, pana vineri e mult."


Ei bine, da, asa se pune problema in astfel de gasti. Se cere inarmare, de parca ar pleca la razboi.

"Rugati-va tovarasii cu motoare sa va dea din astea, sa va dea casti, e altceva.E altceva! Bai, frate, oricum nu facem fata. Dar trebuie sa ne adunam toti, sa ne unim!"

Amenintarile huliganilor nu sunt de neglijat. Dar autoritatile sunt mai preocupate de… cine semneaza mesajele primite.


Carmen Dan, ministrul de Interne: "Secretarul de stat a primit un SMS pe care il puteati transmite si dumneavoastra, pentru ca nu continea altceva decat o informatie cu caracter general." "Nu era semnat SRI, nu era asumat de cineva."

Adrian Tutuianu, sef comisie SRI: "Beneficiari de informatii pe acest subiect sunt Presedintele Romaniei, Primul-Ministru al Romaniei, ministrul de Interne."

Pare tragicomic, dar in timp ce huliganii adevarati se luptau cu jandarmii, un ofiter infiltrat printre ei s-a trezit batut de… proprii colegi.


"Statia, bai, mi-am pierdut statia. Stai aici, stai aici. Ia vezi, c-o pierzi pe a ta. Mihai, o pierzi pe-a ta. Unde e, unde e?"

Sefii ofiterului confirma ca acesta este angajat al Jandarmeriei si spun ca rolul sau era exact acela de a-I identifica pe huligani. Iar bataia incasata a fost din cauza unei neintelegeri, dupa ce omul a vrut sa-l imobilizeze pe un individ care tocmai aruncase cu niste petarde, dar a alunecat si a cazut.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI