Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Ce chirie găsim la 300 de euro, pe lună, în marile orașe din România

„Am găsit o chirie la 300 de euro în Cluj-Napoca deși pentru acest oraș e un preț destul de mic. Vorbim despre ce are acest apartament la 300 de euro cu Iustinian cel care deja l-a închiriat în urmă cu puțin timp.”

Iustinian, chiriaș: „Vorbim despre un apartament cu o cameră aproximativ de 40 de metri pătrați, cu orientare sudică deci avem lumină în toată perioada zilei, pat matrimonial, aer condiționat și bucătărie închisă.”

Silvia Cseh, corespondent Kanal D:  „Un preț bun pentru Cluj?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Da, foarte bun.”

Silvia Cseh, corespondent Kanal D:  „Sunt curioasă dacă a găsit și colega mea, de la Iași, un apartament la același preț. Delia, ce ai găsit?”

Delia Săndulachi, corespondent Kanal D: „Am încercat să găsesc o locuință în bugetul pe care mi l-ați dat, dar a fost imposibil. Cererea este mult mai mare decât oferta și așadar apartamentele se închiriază foarte repede, iar proprietarii au profitat de această situație și au mai crescut prețurile.

Am fost nevoită să suplimentez bugetul la 350 de euro și am găsit acest apartament cu 2 camere, fără balcon și situat într-un bloc vechi. Eu sunt acum în camera de zi și după cum vedeți acest apartament nu a fost renovat recent. Mobilierul este unul modest, iar colega mea o să vă arate acum și celelalte încăperi. Avem aici dormitorul, avem doar un pat și 2 noptiere în această cameră, iar alături avem bucătăria cu o suprafață mică și cu un mobilier modest.
Dacă ne referim și la cheltuielile pe care le vom avea de plătit, ei bine, într-o lună de iarnă facturile pentru acest apartament vor fi de aproximativ 500 de lei. Nu vorbim de un apartament situat într-o zonă centrală. De aici și până în centrul orașului vom avea cam 30 de minute de mers dacă folosim mijloacele de transport în comun, iar până la universitate aproximativ 40 de minute. Oare în București sunt oferte mai bune? Larisa spune-mi ce ai găsit?

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „M-am străduit să găsesc o chirie decentă la prețul de 300 de euro și tot ce am putut găsi a fost doar din rândul garsonierelor. Suntem acum într-o astfel de locuință de aproximativ 45 de metri pătrați și așa cum puteți vedea în imaginil, bucătăria este una destul de micuță. O să mergem să vă arătăm și livigul, iar în dormitor se regăsește patul și dressingul. Este bine de punctat faptul că această garsonieră are centrală termică și asta poate fi un avantaj pentru că putem să controlăm consumul de căldură pe timpul iernii. Cât despre zona unde se închiriază la preț redus să știți că noi suntem în zona Berceni destul de departe de centrul orașului, dar este important de știut faptul că garsoniera este situată destul de aproape de metrou și de stația de autobuz.”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si