Ne propunem sa parcam in apropiere de spitalul Grigore Alexandrescu. Pe bulevard, langa intrare, nu avem nicio sansa. Asa ca mergem pe stradute.

Ne strecuram, dar apare o problema. Mai ales atunci cand avem cu adevarat nevoie sa ajungem rapid cu cei mici la urgenta spitalului.
Fiecare parcheaza cum vrea si mai ales unde apuca.

Totusi, noi cautam un loc regulamentar.

Iesim de pe stradute si revenim pe bulevard. Nicio sansa. Facem din nou dreapta! bO jumatate de ora de chin dureaza sa gasim un loc liber in apropierea spitalului. Si totul tine de noroc!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Mergem cu experimentul nostru mai departe. Ne mutam spre centrul orasului. Intram pe stradute, dar nu gasim niciun loc liber. Ne-am invatat insa lectia. Decat sa adunam kilometri intregi in jurul punctului nostru de interes, mai bine mergem la sigur.

Dupa 20 de minute in care am incercat sa parcam la Romana am ajuns la... Piata Universitatii. Coboram in parking si platim 5 lei pe ora! Mai facem o incercare, in alta zona.

Cat credeti ca dureaza sa parcam in apropiere de Brigada de Politie Rutiera? In aceeasi zona mai gasim un birou al Directiei de Evidenta Persoanelor, un colegiu national. Deci, e aglomerat. Locuri libere? Pe trotuar, in dreptul garajelor sau cu masina lipita de zidurile cladirilor.

Dupa 18 minute, cu greu dam de primul spatiu disponibil! De ce s-a ajuns aici? 2 milioane de masini si numai 300 de mii de locuri de parcare sunt in capitala.

La toate acestea putem aduna si promisiunile din campaniile electorale, dar care au ramas la nivelul de vorbe goale. Certe sunt doar amenzile pe care le primim pentru parcare neregulamentara...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si