UPDATE: Cu privire la amenda aplicată de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor în cazul filmării de la Odorheiu Secuiesc din data de 31 august 2017, compania Kaufland România transmite următoarele precizări:

În cursul zilei de 1 septembrie 2017, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor Miercurea Ciuc au realizat un control la unitatea Grill din cadrul magazinului Kaufland din Odorheiu Secuiesc, verificând termenele şi condiţiile de depozitare ale produselor şi au adresat angajatelor unităţii întrebări legate de meniuri, procedura de servire, specificul preparatelor.

La finalul acestei vizite de lucru, din data de 01.09.2017, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor Miercurea Ciuc au acordat o sancţiune în suma de 10.000 lei, conform procesului verbal nr. 0844623 din 01.09.2017. Procesul verbal specifică foarte clar faptul că amenda a fost dată în baza materialului video din data de 31.08.2017 care circulă pe internet şi nu are la bază un alt incident similar petrecut în ziua vizitei A.N.P.C. la unitatea Grill Kaufland.

Referitor la informaţia apăruta pe diverse canale media cu privire la o amendă acordată Kaufland Romania în anul 2015 pentru „reclame şi pliante realizate exclusiv in limba maghiară”, menţionăm ca această amendă nu există.
 

De Ziua Limbii Romane, 31 august, barbatul a mers sa cumpere cativa mici, insa vanzatoarea a refuzat sa il serveasca pentru ca vorbea… limba romana.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 
Experimentul facut de un roman intr-un hipermarket din Odorheiu Secuiesc a devenit viral in mediul virtual si a creat o adevarata isterie.

De Ziua Limbii Romane, 31 august, barbatul a mers sa cumpere cativa mici, insa vanzatoarea a refuzat sa il serveasca pentru ca vorbea… limba romana.

“Am o cunostinta care mi-a spus ca daca ajung in Odorheiu Secuiesc si vreau sa cumpar mici, aici la un hipermarket, nu esti servit de vanzatoare, daca aude ca vorbesti romaneste, si vreau sa fac acest experiment”, a spus barbatul pe filmuletul postat pe canalul de

Youtube.

Cei care au urmarit filmarea au reactionat imediat. „si eu sunt ungur, dar asta deja mi se pare exagerat, xenofobia, dupa parerea mea, nu ar trebui sa existe in secolul 21… aici nu e vorba de natie sau etnie, aici e vorba deja despre omenie”, „Sunt si eu un cetatean de etnie maghiara din Targu Mures, dar asa ceva este revoltator chiar si pentru mine”, „Sunt maghiar si iubesc Romania mai mult ca Ungaria”, au comentat mai multi utilizatori ai Youtube.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Experimentul facut de un roman intr-un hipermarket din Odorheiu Secuies. A vrut sa cumpere dar vazatoarea a refuzat sa-l serveasca

De asemenea, conducerea hipermarketului si-a cerut scuze pentru situatia neplacuta in care a fost pus barbatul. „Buna ziua, Regretam experienta prin care ai trecut si totodata ne cerem scuze. Subliniem ca ne delimitam ferm de astfel de comportamente discriminatorii si misiunea noastra este sa oferim produse si servicii de calitate insotite de amabilitate fata de toti clientii, nediferentiat.

Te asiguram de toate eforturile noastre de a comunica cu clientii nostri intr-o maniera corecta. Facem un efort continuu de a preveni astfel de situatii si demaram periodic training-uri cu angajatii nostri „.

Vezi filmarea AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si