Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină joi dimineaţa după explozia unei centrale termice la un bloc din Medgidia.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului Medgidia, un echipaj SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

Citeste si: Angajații din Sănătate, noi proteste împotriva Guvernului

Opt persoane au fost evacuate în urma exploziei

Un bărbat a fost preluat de ambulanţă şi dus la spital după ce a suferit arsuri de gradul doi în urma exploziei, o femeie a avut un atac de panică, refuzând transportul la unitatea medicală.

De asemenea, alte două persoane au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Opt persoane au fost evacuate în urma exploziei, care nu a fost urmată de incendiu, potrivit News.ro.

Citeste si: VIDEO -Un bărbat a pierdut custodia copilului.Explozie gravă provocată

Explozie gravă provocată de un bărbat a pierdut custodia copilului 

Turbat de furie că a pierdut custodia copilului, un bărbat și-a sechestrat băiatul de 7 ani și când au venit echipele de intervenție a aruncat totul în aer.

O armată de negociatori, polițiști și pompieri au încercat- minute-n șir -  să-l convingă pe bărbatul baricadat  cu trei butelii în garsonieră să nu-i facă vreun rău copilului. Planul sângeros a apărut în mintea individului după divorț- când instanța i-a încredințat copilul fostei soții.

Scos din minți că  trebuie să împartă custodia  - și-a ținut fiul de 7 ani captiv mai multe zile- timp în care a dat de înțeles, prin comentarii postate pe rețelele de socializare, că i-ar putea face rău.

„M-am izolat în casa cu fiul meu pentru a-mi cere dreptatea. Astăzi, este ultima masă pe care i-o voi da. Am fost sunat de la poliție să ies afară însă nu pot face asta. Am trecut peste pragul psihologic al dialogului și încrederii. Nu vreau decât dreptate”, a scris bărbatul.

În tot acest timp, nimeni n-a intervenit și cu câteva minute înainte să arunce totul în aer și-a sunat soția. Abia atunci, femeia a sunat la 112- când mascații au spart ușa locuinței, s-a produs explozia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si