Explozia a fost atât de puternică încât unul din tinerii care erau în mașină în acel moment- în vârstă de doar 27 de ani- nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Citeste si: VIDEO| Vești bune în România: Noi măsuri de relaxare de la 1 iulie 2021. Cum se vor desfășura nunțile și botezurile

Autoturismul era staționat într-o benzinărie de pe strada Brașov din capitală atunci când s-a produs teribila deflagrație.

Tânărul- care a pierit- era pe scaunul din dreapta- iar medicii de pe ambulanță l-au găsit în stop cardio-respirator și l-au resuscitat minute în șir- după cum se poate observa în imaginile filmate de un martor.

Explozie mortală în București

Celălalt tânăr- de 26 de ani- a fost transportat la spitalul Universitar în stare de șoc- dar stabil.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Explozia a pornit de la o butelie de sudură- încărcată cu dioxid de carbon- care era în mașină... Nu a fost urmată de incendiu- dar bubuitura s-a auzit de departe.

Citeste si: Sânzienele, la Muzeul Satului

Geamurile autoturismului s-au făcut țăndări- iar bucăți din caroserie au fost azvârlite peste tot.

Oamenii din zonă se temeau ca nu cumva să sară totul în aer având în vedere că orice benzinărie poate fi o bombă cu ceas!

Citeste si: VISIT CAREI, CARDUL GRATUIT CU REDUCERI

Pe lângă polițiști și pompieri au venit și un echipaj special care intervine în cazul unor accidente nucleare- să se asigure că nu se ajunge la ceva mai rău. Încă se fac cercetări- deoarece nu e clar de la ce a explodat acea butelie!

Parcarea benzinăriei este în continuare izolată- pentru ca probele să nu fie compromise- iar anchetatorii să poată stabili exact cum s-a produs tragedia.

Citeste si: Serial Adela 24 iunie 2021, ultimul episod. Ce se întâmplă în ultimul episod de joi. Adela află un adevăr în ziua nunții cu Mihai


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: