Nenorocirea a venit azi-noapte pentru bietii oameni! Multi dormeau cand locuintele au inceput sa li se cutremure si au auzit o bubuitura. Tocmai avusese loc o explozie intr-un apartament vecin de la etajul al treilea, in urma unei acumulari de gaze, de la o butelie deschisa.

Panicati de zgomotele puternice, oamenii au iesit repede afara, in pijamale! Fiecare s-a gandit doar cum sa isi salveze viata. Atunci au vazut ca tavanul dintre etajele doi si trei, pur si simplu....a

cazut.

Si blocul vecin a fost afectat. Geamurile apartamentelor au fost facute tandari, iar locatarii au fost evacuati de pompierii veniti la fata locului.

In urma exploziei, noua  persoane au fost ranite si transportate la spital. Ceilalti locatari au ramas sub cerul liber, disperati la gandul ca nu mai au unde sa locuiasca. Mai ales cei care isi luasera casele cu credite de la banca si inca mai au ani buni de plata.

"E luat acum, in rate de la banca. Ni l-a zdrobit pe tot. Si sa-l facem acum...pe ce? Asta e problema, pe ce?!"

Locatarii sustin ca vecinul in locuinta caruia  s-a produs explozia ar fi un tanar cu un comportament violent. El locuieste  impreuna cu bunicul  si ca se certa deseori cu acesta.Aseara, cei doi s-ar fi suparat iar batranul a plecat din casa inante sa se produca nenorocirea

"A amenintat ca da foc, ca-l omoara pe batran."


Oamenii spun ca tanarul se afla sub influeinta etnobotanicelor, cand a dat drumul la butelie. Gazele s-au acumulat in locuinta si, astfel, s-a produs explozia. El  a fost grav ranit! Are arsuri pe 60 la suta din suprafata corpului.

"Persoanele care s-au putut autoevacua si care nu au avut nevoie de prim-ajutor vor fi cazate la un adapost, pana maine dimineata, cand insotiti, vor putea veni sa-si ia anumite lucruri.
Este afectata structura de rezistenta a blocului, este cazut un planseu intre 2 etaje."


Expertii urmeaza sa stabileasca astazi, daca blocul  reprezinta un pericol pericol si daca oamenii se pot intoarce acolo.  Cele mai multe dintre locuintele distruse nu sunt asigurate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si