A crescut și rata de incidență din Germania

Pe lângă creșterea enormă a numărului de infectări cu COVID-19 din Germania, institutul a raportat și o creștere a ratei de incidență pe ultimele șapte zile (numărul de persoane la 100.000 care au fost infectate în ultima săptămână) la 249 de la 232, cât era miercuri.

Citeste si: CNCAV transmite informaţii despre vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani: „Eficienţă de 90,7%”

Cele trei partide germane aflate în discuții pentru a forma un guvern de coaliție până la începutul lunii decembrie au convenit s ă nu prelungească starea de urgență la nivel național, în pofida unui al patrulea val de infecții, scrie Reuters.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Incidența numărului de cazuri COVID-19 a crescut

[Sursa foto: PixaBay]

În Germania urmează a fi impuse noi reguli sanitare

Pe de altă parte, partidele germane au prezentat luni, 8 noiembrie, un proiect de lege care să modifice legislația existentă pentru a permite ca măsuri precum măștile obligatorii și distanțarea socială în spațiile publice să continue să fie aplicate până în luna martie a anului viitor.

Citeste si: Un bebeluș de nouă zile a murit de COVID-19. Mama fetiței luase virusul în timpul sarcinii

Proiectul de lege urmează să fie prezentat joi, 11 noiembrie 2021, Camerei inferioare a parlamentului Bundestag și să fie votat într-o sesiune specială săptămâna viitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si