Close sidebar
Close sidebar

Explozie de cazuri COVID-19 în Germania. A patra zi consecutivă cu bilanț record

Germania a înregistrat joi, 11 noiembrie 2021, un număr de 50.196 de cazuri noi de infectări cu Covid, un nou maxim zilnic, pentru a patra zi consecutiv. Numărul total de cazuri confirmate de coronavirus este acum de 4,89 milioane, iar numărul total de decese a crescut cu 235, la 97.198, potrivit autorității de sănătate publică a Institutului Robert Koch.

Andreea Bolocan,

Numărul de cazuri COVID-19 din Germania a explodat

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A crescut și rata de incidență din Germania

Pe lângă creșterea enormă a numărului de infectări cu COVID-19 din Germania, institutul a raportat și o creștere a ratei de incidență pe ultimele șapte zile (numărul de persoane la 100.000 care au fost infectate în ultima săptămână) la 249 de la 232, cât era miercuri.

Citeste si: CNCAV transmite informaţii despre vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani: „Eficienţă de 90,7%”

Cele trei partide germane aflate în discuții pentru a forma un guvern de coaliție până la începutul lunii decembrie au convenit s ă nu prelungească starea de urgență la nivel național, în pofida unui al patrulea val de infecții, scrie Reuters.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Incidența numărului de cazuri COVID-19 a crescut

[Sursa foto: PixaBay]

În Germania urmează a fi impuse noi reguli sanitare

Pe de altă parte, partidele germane au prezentat luni, 8 noiembrie, un proiect de lege care să modifice legislația existentă pentru a permite ca măsuri precum măștile obligatorii și distanțarea socială în spațiile publice să continue să fie aplicate până în luna martie a anului viitor.

Citeste si: Un bebeluș de nouă zile a murit de COVID-19. Mama fetiței luase virusul în timpul sarcinii

Proiectul de lege urmează să fie prezentat joi, 11 noiembrie 2021, Camerei inferioare a parlamentului Bundestag și să fie votat într-o sesiune specială săptămâna viitoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI