Close sidebar
Close sidebar

Explozie de cazuri de COVID-19 în România. Ministerul Sănătății va relua bilanțul zilnic al cazurilor

Ministerul Sănătății a anunțat că numărul cazurilor de covid s-au dublat în ultima perioada, astfel că de marți se va relua raportarea zilnică a cazurilor.

Diana Bostan,

Cazuri Covid-19

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministerul Sănătății face un anunț sumbru, iar pentru luna august sunt așteptate și 10.000 de îmbolnăviri pe zi în România

Citeste si: Spitalele din prima linie din Capitală sunt aproape pline. Valul șase de Covid creează probleme

Ministerul Sănătății va relua raportarea zilnică a cazurilor 

Raportarea zilnică a cazurilor de COVID-19 va fi reluată de marți, 12 iulie. Ministerul Sănătății a decis ca raportarea să aibe loc săptămânal în contextul în care numărul cazurilor scăzuse.

Citeste si: A început valul 6 al pandemiei în România. Medicii din Timișoara: "Trebuie să ne pregătim pentru ce e mai rău"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În perioada 27 iunie- 3 iulie au fost înregistrate 7.726 de noi cazuri de COVID-19, din care 1.307 pacienți reinfectați, iar în săptămâna anterioară fuseseră înregistrate 3.974 de cazuri.

Explozie a cazurilor de COVID-19 în România

„Vârful acestui val este așteptat în Europa la finalul lunii iulie.

Cum România a avut în toate valurile COVID un decalaj de aproximativ două săptămâni față de țările vest europene, în țara noastră, vârful valului este așteptat, cel mai probabil, în perioada 14-21 august”, spune ministrul Sănătății.

Citeste si: Un nou focar de COVID în judeţul Timiş. Trei pacienți testați pozitiv la Spitalul Județean Timișoara

Vârful acestui val ar putea fi atins în a doua jumătate a lunii august.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI