Șapte noi focare de COVID-19 au fost anunțate la Iași. Printre cei infectați se află și un copil de la o grădiniță din Lețcani.

Direcția de Sănătate Publică Iași a anunțat șapte noi focare

Primul focar a izbucnit la o grădiniță din Lețcani, acolo unde un copil și 3 angajați au fost testați pozitiv. Toți au fost trimiși în izolare timp de 14 zile, iar grădinița a fost închisă.

La Centrul de Servicii Sociale „Sf. Andrei”, doi beneficiari și o angajată, au fost depistate pozitiv.

Cel de-al treilea focar s-a înregistrat la Căminul de Pensionari „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, cu 4 beneficiari și o salariată contaminați. Doi beneficiari sunt internați și 2 sunt izolați în centru. Infirmiera este izolată acasă, conform antena3.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cod roșu de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Galaţi. Peste o sută de persoane sunt în așteptare pentru a fi testate

Focare la Spitalul „Sf. Sava” și la Centrul de Servicii Sociale Galata 

Toate persoane infectate, patru, respectiv trei, au fost izolate la domiciliu.

La Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi, secția cardiologie, s-au îmbolnăvit 4 angajați.

Toți sunt acasă. La Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi, secția cardiologie, s-au îmbolnăvit 4 angajați. Toți au fost plasați în izolare la domiciliu.

Ultimul focar a fost depistat la Centrul de Servicii Sociale Maternus, unde 2 angajați și 6 beneficiari au COVID. Toți pozitivii sunt izolați în centru sau acasă.

Citeste si: Mărturia șocantă a unei femei ce și-a pierdut sora în incendiul de la ATI: ”La ATI era mizerie. Stătea toată dezbrăcată, cu o pătură pe ea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si