Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Explozie devastatoare în Craiova! O femeie a murit, zeci de oameni au rămas prinși sub dărâmături

A fost panică miercuri seara, într-un bloc din Craiova! Din păcate, o femeie a fost găsită fără suflare printre dărâmături.

Stefania Pavel,

Imagine de la explozia din Craiova.

[Sursa foto: ISU Dolj]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O explozie puternică a creat panică seara trecută, într-un bloc din Craiova! Zeci de locatari au rămas prinși printre ruine, după ce suflul unei deflagraţii a făcut ravagii la parterul clădirii, informează Observator.

A m văzut un suflu. Eu tocmai intram în casă şi uşa a venit peste mine. Geamurile sparte, erau zidurile jos puse tot”, a povestit un localnic.

Imagine de la explozia din Craiova.

[Sursa foto: ISU Dolj]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: Localizarea exactă a apelurilor la 112 devine lege în România. Președintele Iohannis a semnat ordinul

Dintre ruine, persoanele au cerut cu disperare ajutorul, iar câțiva care au reușit să iasă afară s-au întors să-și salveze vecinii.

Totul în jur a fost distrus, iar firele electrice atârnau, fiind adevărate pericole.

”Obiectivul nostru este să căutăm ca nu cumva să mai fie persoane pe sub dărâmături”, a anunțat prefectul de Dolj, Dan Diaconu.

Imagini de la explozia din Craiova.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Întreaga operațiune a durat ore în șir, iar într-un final persoanele au fost lăsate să-și mai recupereze ce aveau mai de preț, deoarece acolo nu se mai puteau întoarce să locuiască.

Prefectul a anunțat că au fost stabilite nişte locaţii în care pot fi cazaţi şi stabilizați cei care și-au pierdut locuințele și agoniseala de-o viață.

Citește și: Decesele de la Spitalul Sf. Pantelimon, "îngropate" de anchetele oficiale. "Nu s-a constatat nicio abatere profesională"

București: Un bărbat a dat foc unei butelii într-un tramvai şi a aruncat-o în faţa unor case

A fost panică și în București, în sectorul 3. În jurul orei 20:30, o persoană ar fi aruncat o butelie dintr-un tramvai, în faţa unor locuinţe, scrie Observator. La scurt timp, la fața locului au ajuns o autospecială de stingere a incendiilor, dar şi mai multe echipaje de poliţie. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar focul a fost stins la timp.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI