Pompierii intervin de urgență pe strada Johann Sebastian Bach din municipiul Sibiu, acolo unde a avut loc o explozie la parterul unui imobil, acolo unde locuia o femeie singură.

Vecinii săi au auzit bubuitura puternică și au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor.

O vârstnică a suferit arsuri grave la mâini și picioare 

La fața locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Explozia s-ar fi produs în urma unor acumulări de gaze, însă, din fericire, explozia nu a fost urmată și de incendiu.

Urmările unei explozii dintr-un bloc din Sibiu.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Incendiul de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța a fost elucidat. Principalul vinovat este spitalul: ”Imaginile arată cum bucăți încinse și aprinse cad peste pacientul intubat”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma incidentului teribil, o femeie în vârstă de 86 de ani a suferit arsuri la mâini și picioare, așadar a fost transportată de urgență la UPU Sibiu, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. Acum, aceasta ar fi în stare stabilă.

Pompierii intervin într-un bloc din Sibiu, acolo unde a avut loc o explozie puternică.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Până la sosirea pompierilor, în total, un număr de 7 persoane au reușit să se autoevacueze din bloc, iar aceștia nu au avut nevoie de îngriji medicale.

Acum, anchetatorii continuă cercetările la locul unde a avut loc explozia.

Citește și: Incendiul de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța a fost elucidat. Principalul vinovat este spitalul: ”Imaginile arată cum bucăți încinse și aprinse cad peste pacientul intubat”

O altă explozie a fost urmată de un incendiu devastator în Sibiu

În luna septembrie a mai avut loc un alt incendiu în Sibiu, mai exact în cartierul Valea Aurie.

Focul puternic ar fi pornit în urma unei explozii din cauza cumulării de gaze naturale. Din păcate, la acel moment două persoane și-au pierdut viața în incendiul teribil.

Imagine cu un bloc din Sibiu unde a avut loc o explozie, urmată de un incendiu devastator.

[Sursa foto: Ora de Sibiu]

Citește și: Dublă crimă la Botoșani. O femeie și fiica ei de 14 ani au fost găsite fără viață într-o casă incendiată. Principalul suspect este tatăl copilei

Atunci, vâlvătaia s-a propagat cu repeziciune și la 15 apartamente, dar și la cinci mașini parcate în apropierea imobilului de patru etaje. În cele din urmă, pompierii au lichidat incendiul în aproximativ două ore de la apel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si