Explozia a avut loc la sediul din lanțul german Baden-Württemberg. Der Spiegel scrie că este vorba despre un dispozitiv care era într-un pachet și a explodat atunci când a fost deschis. Incidentul a avut loc după ora locală 15:30.

Autoritățile au intervenit și au evacuat peste 100 de persoane din clădire. De asemenea, un elicopter a survolat zona și a fost mobilizată o echipă de geniști.

Scrisoare cu bombă la adresa companiei

Agenţia EFE menţionează se crede că explozia a fost cauzată de o scrisoare cu bombă adresată companiei. Aceeași informație este publicată și de Spiegel.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, la originea exploziei s-ar afla "un pachet cu bombă sau o scrisoare cu bombă", dar informația nu a fost confirmată de autorități.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: BREAKING NEWS. Alertă cu bombă la o bancă din România

Un om a suferit răni serioase în urma exploziei

Răniții au fost transportați de urgență la spital. Unul dintre cei trei a suferit răni mai serioase în incident, conform rapoartelor locale, iar ce ceilalți doi au scăpat cu răni ușoare.

Citeste si: Atentat terorist în Egipt. Sunt cel puțin 4 victime

Potrivit Spiegel, un incident similar a avut loc marți, cu doar o zi înainte la sediul unei companii producătoare de alimente, ADM Wild, într-un oraș la cca. 60 km distanță de Neckarsulm. Un angajat a fost rănit în urma exploziei declanșate de deschiderea unui colet.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si