Centrala este amplasată într-o cameră tehnică, anexă a gospodăriei din centrul localității Vladimirescu, unde erau depozitate și lemne pentru foc.

Citeste si: O femeie a fost găsită moartă în casă. Incendiul a pornit de la o lumânare

Ce au spus autoritățile

„La sosirea echipajului SMURD al Punctului de lucru Vladimirescu, incendiul se manifesta la întreaga construcţie şi propagat parţial la acoperişul de la casă, camera tehnică fiind lipită de casa de locuit.

Intervenţia promptă cu stingătoarele de pe autospeciala SMURD şi cu un furtun din curte a limitat propagarea incendiului până la sosirea autospecialelor de stingere. Incendiul a fost stins după aproximativ 45 de minute, casa de locuit fiind salvată”, a spus reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca. 

Potrivit sursei citate, centrala a explodat din cauza faptului că pompele care asigurau circularea apei nu au mai funcţionat din cauza întreruperii de curent, iar instalaţia s-a încins. 

Camera tehnică și o parte din acoperișul casei au fost afectate de incendiu.

Citeste si: VIDEO| Incendiu puternic de vegetație în Sulina. Pompierii au intervenit de urgență

Cinci persoane au fost rănite după ce casa în care locuiau a explodat. Flăcările au cuprins acoperișul locuinței

Joi seara, cinci persoane au fost rănite, în urma unei explozii care a avut loc la o casă din Bacău.

Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, care a cuprins acoperișul imobilului. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Explozia a avut loc la o casă de pe strada Plaiului din municipiul Bacău. Patru dintre persoanele rănite în incident au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La momentul sosirii echipajelor de salvare, victimele se aflau în stare de conștiență și prezentau arsuri la nivelul feței și membrelor superioare.

Citeste si: Anchetă, după ce o femeie a fost găsită inconştientă într-un imobil din București. Femeia nu a putut fi salvată

La fața locului au intervenit pompierii de la ISU Bacău, incendiul fiind lichidat în jurul orei 20:15.

Cauza probabilă a exploziei, urmată de incendiu, ar fi scăpări de gaze combustibile (butelie), conform  desteptarea.ro

,„În urma exploziei au rezultat 5 victime conştiente care prezentau arsuri la nivelul feţei şi membrelor superioare. Patru victime au fost preluate de către 2 ambulanţe SAJ", a arătat sursa citată. Cea de-a cincea persoană rănită a refuzat transportul la spital. Incendiul a fost lichidat", au informat reprezentanţii ISU Bacău.

Citeste si: Un incendiu a avut loc la anexa unui restaurant din Bârlad. Pompierii intervin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si