Pompierii din Timișoara au fost solicitați să intervină astăzi, 10 februarie 2024, în jurul orei 14.21, în urma unei explozii produse într-o locuință. În urma incidentului, 4 copii și 2 adulți au ajuns la spital. Suprafața casei, afectată de deflagrație este de 200 de metri pătrați. Explozia nu a fost urmată de un incendiu.

4 copii și 2 adulți, la spital din cauza unei explozii în locuință

 „Astăzi, 10.02.2024, la ora 14:21, am fost solicitaţi să fim intervenim in urma unei explozii produse la o locuinţă, neurmată de incendiu, pe strada Dimineţii din Timişoara”, au transmis pompierii.

Citește și: Incendiu la Centrul NATO de la Chișinău. SUA a spus că este vorba despre un „act intenționat”

De asemenea, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, cu mijloacele necesare.

„De urgenţa s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie si comandă, două autospeciale de stingere, un autocamion cu container multirisc, un buldoexcavator şi două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. La faţa locului sunt alocate două ambulanţe SAJ”, au mai anunțat autoritățile.

smurd

Pompierii SMURD, prezenți la fața locului

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În același timp, imobilul unde a avut loc deflagrația a fost afectat pe o suprafață de 200 de metri pătrați.

Nicio persoană nu a fost prinsă sub dărâmături, însă, 4 copii și doi adulți au fost transportați la spital.

De asemenea, o femeie a fost evaluată medical, după ce a suferit un atac de panică.

O ambulanță privată și trei autoturisme au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu violent a cuprins o ambulanță privată și alte trei autoturisme, în municipiul Botoșani. Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri.

Autoturismele erau parcate în fața unei curți, iar cel care a văzut vâlvătaia a fost proprietarul casei. Bărbatul a sunat de urgență la 112, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani.

„La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat că ambulanţa ardea în totalitate, iar celelalte trei maşini erau cuprinse, parţial, de flăcări.

Incendiul a fost stins în limitele găsite", au transmis oficialii ISU.

Pompierii sunt de părere că, cea mai probabilă cauză a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si