40 de persoane au fost evacuate. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București- Ilfov, pompierii intervin pe Șoseaua Berceni, unde a avut loc o explozie la un apartament cu două camere, la nivelul etajului trei din zece.

Pe casa scării se simte miros puternic de gaze. Pompierii au format echipe pentru căutarea și salvarea persoanelor.

Explozie într-un bloc de pe Șoseaua Berceni din Bucureşti. O persoană este rănită.  40 de oameni au fost evacuaţi

Explozie într-un bloc de pe Șoseaua Berceni din Bucureşti. O persoană este rănită. 40 de oameni au fost evacuaţi

[Sursa foto: Știri pe surse]

40 de persoane au fost evacuate

Pompierii au reușit să evacueze 40 de persoane până în acest moment. O persoană are arsuri la nivelul feței și echipajul SMURD prezent la fața locului îi acordă îngrijiri medicale.

Cinci autospeciale de stingere, două autoscări, două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD, un SABIF, un CBRN au fost trimise la fața locului pentru a interveni.

Potrivit primelor evaluări afectate ușile altor două apartamente.

Explozie într-un bloc de pe Șoseaua Berceni din Bucureşti. O persoană este rănită.  40 de oameni au fost evacuaţi

Explozie într-un bloc de pe Șoseaua Berceni din Bucureşti. O persoană este rănită. 40 de oameni au fost evacuaţi

[Sursa foto: Știri pe surse]

Persoana care a fost rănită este proprietara apartamentului unde s-a produs explozia, a spus Daniel Vasile, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bucureşti-Ilfov, duminică, la Antena 3 CNN. 

Victima este o femeie în vârstă de 65 de ani și a fost transportată intubată la spital. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la sfârșit. Video cutremurător: „Foarte trist era”- wowbiz.ro

Nu au fost înregistrate alte persoane rănite în urma exploziei.

Citește și: Incendii Grecia 2023: ”Perspectiva se îmbunătățește, dar rămânem mobilizați pentru a lichida incendiile în curs", anunță pompierii eleni

„Eram la țară, a început să plângă că a bubuit casa și am venit aici in 10 min. Este altă problemă că nu știm de unde este, nu știm de unde plecat explozia asta tinand cont ca toate usile, balconul sunt cazute”, a

spus ginerele femeii rănite în explozie.

„A sărit usa, geamurile, balcnul o parte din el. Am auzit o bubuitura ca si cum s a impins cineva sa mi darame usa. S-a auzit ca si cum eram acolo. Nu mai imi spuneti ca m am speriat de nu stiam sa ies afara”

„A bubuit odata poc si am crezut ca ploua, a ceinput sa tremuer si apartamentul cu mine acolo, va dati seama ca m am speriat, in prima faza m am uitat in sus zic e grindina, tot blocul a tremurat”, au spus cei prezenți.

Citește și: Alexandru Rafila, declarații în urma incendiului de la Spitalul “Nicolae Robănescu”. "Nimeni din Spitalul Robănescu nu avea acces"

„Explozia a fost destul de puternică, deoarece pe langa apartamentul afectat au mai fost afectate doua usi la aprtamentele invecinate de la acelasi etaj. Înainte să ajungem s-au mai autoevacuat 10 persoane. Explozia a distrus apartamentul unde s-a petrecut si a produs mai multe pagube”, a spus un pompier.

Citeste si: Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”- kfetele.ro

Citeste si: Maria Constantin, dezvăluiri surprinzătoare despre momentele în care a fost înselată chiar în propria casă: ”Era un bun manipulator”- radioimpuls.ro

„Dimineata am auzit ca a mai fost un cutremur si a crezut ca a mai fost unul. Eu fiinnd in pat adormita am crezut ca nu l-am simtit”, a spus una din persoanele prezente in momentul exploziei.

Autoritățile cercetează acum care au fost cauzele exploziei. Reprezentanții companiei de gaze au dat asigurări că totul este în regulă și că oamenii se pot intoarce in siguranta in casele lor.

Citește și: Un incendiu puternic s-a produs la o vopsitorie din Satu Mare. Trei angajați au primit îngrijiri medicale

Primăria Sectorului 4 a promis public ca va oferi sprijin material pentru refacerea locuințelor în regim de urgență si va solicita o expertiza petnru a se stabili daca structura de rezistenta a blocului a fost sau nu afectata.

Citește și: VIDEO- Clipe de panică pentru pacienții unui spital! Spitalul de copii „Nicolae Robănescu” din Capitală a fost cuprins de flăcări


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si