Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani, o femeie in varsta de 75 de ani, din orasul Darabani, a ajuns la spital, miercuri dimineata, cu arsuri pe fata si maini in urma unei explozii care s-a produs in bucataria din locuinta sa.

"S-a intamplat in jurul orei 7.00, cand femeia a vrut sa foloseasca aragazul, insa, in momentul in care a aprins un chibrit, gazul acumulat in incapere, care provenea de la o butelie, a explodat.

Deflagratia a fost urmata de incendiu", au precizat reprezentantii ISU Botosani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La fata locului s-au deplasat pompierii de la Punctul de lucru Darabani si un echipaj medical al Serviciului Judetean de Ambulanta din localitate. in timp ce cadrele medicale acordau primul ajutor victimei, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului si inlaturarea efectelor exploziei. Flacarile au distrus o parte din bunurile din bucatarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si