Toţi banii dintr-un bancomat i-au furat hoţii, iar pe al doilea l-au luat cu totul, de frică să nu-i prindă poliţia! Singurul martor la acest jaf povesteşte totul, acum, la ştirile Kanal D.

„Am auzit bubuitura şi după miros foarte puternic gen de petarde.” a transmis un martor.

Atât de puternice au fost exploziile, că oamenii care locuiesc în blocul cu sediul bancar au ieşit din case, speriaţi ca de cutremur!

Miza hoţilor a fost, însă, una uriaşă, iar pagubele... pe măsură!

După ce au dat spargerea, hoţii ar fi luat unul dintre bancomate şi ar fi fugit cu el în strada principală, mai exact pe Drumul Naţional 1, aici unde îi sştepta o dubă albă pusă pe avarii. Din celălalt bancomat ar fi reuşit să ia doar banii, întrucît ar fi fost distrus în totalitate în urma exploziei.

Prăduitorii s-au și speriat că vor fi prinşi de poliţie. Aşa au decis să ia cu totul al doilea bancomat!

Singurul martor care i-a văzut pe hoţi a fost audiat în această dimineaţă de poliţişti. Se întorcea acasă, după ce a fost cu prietenii să mănânce la un fast food din apropiere. A fost singurul din gaşca lui care a plecat pe jos.

Aparatele au fost aruncate în aer cu ajutorul unor butelii. Ce spun martorii 

„Mă apropiam să merg spre casă şi la un moment dat am văzut 5 persoane în faţă la bancomat. De la distanţă, nu am văzut cum erau îmbrăcaţi, prima dată. Am zis că poate oamenii aşteaptă să scoată, n-am văzut, fiind şi întuneric. Era şi o dubă pe avarii, se vedea de la distanţă, o dubă pe avarii. Şi am considerat că aşteaptă şi omul pe cineva, niciodată nu mi-a trecut prin cap aşa ceva.”

Bărbatul nu va uita curând şocul întâlnirii faţă în faţă cu hoţii.

Imediat după ce au dat lovitura, infractorii au dispărut în noapte! Nimeni nu i-a mai văzut!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„A fost un fum...când a ieşit pe balcon şi s-a uitat, a fost un fum foarte puternic, un praf. Da, fum şi zgomot tare. După ce a trecut fumul, n-a văzut pe nimeni.” a declarat un alt martor.

Mai mulți polițiști și pompieri din județul Ilfov au ajuns de urgenţă la locul exploziilor, iar criminaliştii au împânzit locul la scurt timp! Au găsit bacomatele smulse din perete, geamurile clădirii sparte, cu cioburii sărite peste tot, şi... mai multe bancnote arse.

Coincidenţă sau nu, astăzi... în Gruiu, judeţul Ilfov, poliţiştii au găsit incendiată şi abandonată maşina unui angajat SRI, furată noaptea trecută, despre care cred acum că a fost folosită la comiterea acestui jaf.

Este cel mai recent dintr-o serie de furturi din bancomate comise prin tehnica buteliei, în ţara noastră, în ultimii doi ani!

Citeste si: Sibiu: 290 de cazuri active de coronavirus în judeţ, cele mai multe în municipiul Sibiu

Citeste si: Mașini ANAF septembrie 2020. Ce autoturisme sunt scoase luna aceasta la licitații

Citeste si: S-a terminat serialul „Vulpița și Viorel”. Publicul și-a luat adio de la cuplul vasluian

„Preferă să utilizeze buteliile pe gaz întrucât la nivelul statului român, legislaţia este destul de severă în ceea ce priveşte achiziţia de arme şu explozibili. Fiecare persoană care doreşte să achiziţioneze explozibil este foarte atent urmărită.” a menționat vicepreședintele europol.

Jafuri cu butelia au fost la:

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

ARAD- in FEBRUARIE 2020- cand hotii au furat 300.000 DE LEI

la BRAŞOV- pe 29 DECEMBRIE 2018- prejudiciu de 160.000 lei

Citeste si: Epidemiologul-șef al Republicii Moldova, declarații halucinante: „Covidul a luat viața celor care și așa erau o povară”

În POIANA BRAŞOV- pe 29 DECEMBRIE 2019- au fost furati 107.000 lei si 1.000 Euro

la SINAIA- în 10 februarie 2020- 50.000 lei furati

În Bucureşti, la o sucursală bancară de pe Bulevardul Theodor Palady hotii au furat 350 de mii de lei în 10 secunde, tot după ce au detonat bancomatul cu butelia!

În BRĂILA- MARTIE 2019, a fost o TENTATIVĂ DE JAF CU BUTELIA, dar hotii nu au apucat sa fure nimic.

S-a întâmplat la fel la Bolintin Vale, în noiembrie 2018, iar hotii nu au fost prinsi nici in ziua de azi. Odată cu acest jaf din Otopeni, însă, poliţia a anuntat că autorii a cinci astfel de infracţiuni, comise în acest an, au fost identificaţi, iar în trei dintre dosare au fost şi arestaţi.

Se fac cercetări intense pentru a găsi vinovații 

Ceilalti hoti, însă, încă sunt căutaţi de poliţie, inclusiv prin Interpol! Acest mod de operare este unul importat din alte state ale Uniunii Europene, unde au fost comise multe astfel de jafuri în ultimii ani, iar... autori au fost tot cetăţeni români, mulţi dintre ei racolati in adevărate retele internaţionale de furturi din bancomate!
In ultimii doi ani, numai în Anglia, infractorii au furat, cu butelia, aproape trei milioane de lire sterline din peste 100 de bancomate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si