O explozie la bordul unui petrolier iranian, în apropierea portului saudit Jeddah, a cauzat pagube importante şi o scurgere de petrol în Marea Roşie, potrivit agenţiei iraniene de presă Isna, relatează Reuters.

Potrivit unor experţi citaţi de Isna, o anchetă este în curs şi ar putea fi vorba despre un act ”terorist”.

”Experţii cred că este un atac terorist”, scrie Isna, adăugând că o anchetă este în curs cu privire la originea exploziei.

”Niciun membru al echipajului nu a fost rănit(...). Situaţia este sub control”, scrie agenţia iraniană de presă Nour, apropiată Gardienilor Revoluţiei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Compania naţională iraniană (National Iranian Tanker Company /NITC/), operatorul administrativ al flotei de petroliere în Iran, a indicat într-un comunicat că cele 'două explozii' care au lovit carena navei au fost 'probabil provocate de lovituri cu rachete'. 'Toţi membrii echipajului sunt vii şi nevătămaţi', a adăugat NITC, precizând că persoanele de la bordul 'Sabiti' încearcă să repare distrugerile provocate. 

Citeste si: Accident de circulație pe DN2. Au fost implicate trei autoturisme și un microbuz

Citeste si: Scene șocante la un liceu din Timiș în timp ce un elev își bătea profesorul. Motivul este uluitor

Citeste si: Tudor Chirilă, prima reacție după căderea guvernului!

Anterior, agenţiile de presă internaţionale, citând media oficiale de la Teheran, au comunicat că un petrolier iranian a luat foc în urma unei explozii în timp ce nava se afla în apropiere de portul saudit Jeddah (vest).


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si