Persoana ranita pe platforma a primit ingrijiri la fata locului. Ea nu prezenta rani care sa-i puna viata in pericol.

Alta persoana care se afla pe platforma a fost de asemenea ranita usor. Ea a primit de asemeena ingrijri la fata locului.

Oficiali au facut declaratii pentru AP sub protectia anonimatului, deoarece nu au fost autorizati sa vorbeasca in mod public despre incident.

Potrivit politiei, explozia a avut loc intr-un pasaj subteran situat sub 42nd Street, intre 7th si 8th Avenue.

Detonarea a umplut cu fum pasajul, plin de navetisti.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Explozia, care a avit loc catre pra locala 7.30 (14.30, ora Romaniei), a declansat o ampla operatiune de interventie a politiei si pompierilor din New York, atat la suprafata cat si in subteran, implicand atat metroul cat si autogara Autoritatii Portuare.

O purtatoare de cuvant a Casei Albe, Sarah Sanders, a anuntat pe Twitter ca presedintele Donald Trump a fost informat despre explozie.

O inregistrare video de deasupra ”Intersectiei Lumii” surprinde sosirea unei coloane de vehicule ale politiei si echipelor de interventie, cu girofarurile pornite. Celelalte vehicule din trafic s-au oprit.

Totul, in zona autogarii de pe 42nd Street, a fost oprit- o scena suprarealista nemiscata intr-un moemnt in care de obicei este foarte agitata.

Autobuze New Jersey Transit care veneau catre autogara au fost redirectionate catre alte destinatii.

New Jersey Transit a precizat ca aceste autobuze se indreptau catre Secaucus si Hoboken, de unde calatorii pot lua trenuri catre oras.

Foto: Twitter/YouTube


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si