Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita, o explozie s-a produs, vineri, la sistemul de stingere a incendiilor cu pulbere in mall-ul din Gheorgheni.

”75 de persoane s-au autoevacuat pana la sosirea echipajelor, iar trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale la fata locului, insa au refuzat transportul la spital. Ulterior, douazeci de copii si trei adulti s-au prezentat la Serviciul de Urgenta al Spitalului Municipal Gheorgheni”, au precizat reprezentantii ISU Harghita.

Potrivit acestora, adultii au primit oxigen in unitatea medicala, dar copiii nu au avut nevoie de tratament, ei fiind mai mult panicati.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompierii au stabilit ca explozia s-a produs in timpul lucrarilor de instalare a sistemului respectiv pentru stingerea incendiilor, iar persoanele aflate in imediata apropiere au inhalat pulbere, dar aceasta nu este toxica.

La fata locului, pompierii au intervenit cu mai multe echipaje.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si