ISU Mureş a transmis că explozia a avut loc la un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Rămurele nr. 7, în municipiul Târgu Mureş, explozia fiind urmată de un incendiu.

Un bărbat s-a ales cu arsuri

Din primele informaţii a rezultat o victimă de sex masculin care prezintă arsuri, preluată de către echipajul SMURD ”, a arătat sursa citată.

Citeste si: Un șofer de 19 ani, prins cu viteză mare în două localități diferite. Totul s-a întâmplat la doar un minut distanță

În total, 12 persoane au fost evacuate, dintre care 11 de cod verde şi una de cod galben, fiind înregistrată şi o victimă de cod roşu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

ISU Mureş a intervenit cu mai multe autospeciale, între care unele de stingere şi o autoscară.

În Constanța, o biserică a fost cuprinsă de flăcări. Unsprezece apartamente din blocul vecin, distruse de foc

Unsprezece apartamente au fost invadate de flăcări şi fum. Faţada blocului în care sunt aceste locuinţe a fost distrusă de foc, consecință a incendiului care a cuprins duminică o biserică dintr-un cartier din municipiul Constanţa.

" La incendiul  de la biserica din Constanţa: 4 din 11 apartamente, afectate de incendiu şi de fum, restul- de fum (7 apartamente); latura dinspre biserică a faţadei blocului, afectată de flăcări. Aproximativ 500 metri pătraţi- construcţie de lemn din curtea bisericii- arsă complet", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Citeste si: Ursula von der Leyen, anunț de ultim moment: ”o intervenţie de urgenţă şi o reformă structurală a pieţei energiei electrice”

Incendiul a cuprins un paraclis provizoriu aflat în curtea bisericii Sf. Ecaterina, lăcaş de cult în construcţie, în cartierul constănţean Tomis Plus, în timpul unei slujbe susţinute de preoţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si