Close sidebar
Close sidebar

Explozie la un bloc din Târgu Mureș. Un bărbat s-a ales cu arsuri

O explozie a fost urmată de un incendiu la parterul unui bloc din Târgu Mureș în această după-amiază. Pompierii au intervenit. Un bărbat a suferit arsuri, iar alte 12 persoane au fost evacuate din imobil.

Laura Macovei,

Explozie la un bloc din Târgu Mureș. Un bărbat s-a ales cu arsuri


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

ISU Mureş a transmis că explozia a avut loc la un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Rămurele nr. 7, în municipiul Târgu Mureş, explozia fiind urmată de un incendiu.

Un bărbat s-a ales cu arsuri

Din primele informaţii a rezultat o victimă de sex masculin care prezintă arsuri, preluată de către echipajul SMURD ”, a arătat sursa citată.

Citeste si: Un șofer de 19 ani, prins cu viteză mare în două localități diferite. Totul s-a întâmplat la doar un minut distanță

În total, 12 persoane au fost evacuate, dintre care 11 de cod verde şi una de cod galben, fiind înregistrată şi o victimă de cod roşu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

ISU Mureş a intervenit cu mai multe autospeciale, între care unele de stingere şi o autoscară.

În Constanța, o biserică a fost cuprinsă de flăcări. Unsprezece apartamente din blocul vecin, distruse de foc

Unsprezece apartamente au fost invadate de flăcări şi fum. Faţada blocului în care sunt aceste locuinţe a fost distrusă de foc, consecință a incendiului care a cuprins duminică o biserică dintr-un cartier din municipiul Constanţa.

" La incendiul  de la biserica din Constanţa: 4 din 11 apartamente, afectate de incendiu şi de fum, restul- de fum (7 apartamente); latura dinspre biserică a faţadei blocului, afectată de flăcări. Aproximativ 500 metri pătraţi- construcţie de lemn din curtea bisericii- arsă complet", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Citeste si: Ursula von der Leyen, anunț de ultim moment: ”o intervenţie de urgenţă şi o reformă structurală a pieţei energiei electrice”

Incendiul a cuprins un paraclis provizoriu aflat în curtea bisericii Sf. Ecaterina, lăcaş de cult în construcţie, în cartierul constănţean Tomis Plus, în timpul unei slujbe susţinute de preoţi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI