Explozie puternică la un depozit de petrol din zona Sumy, unde au avut loc mai multe atacuri cu bombe termobarice. „Din nou, inamicul duce un război josnic.

Citeste si: Ce înseamnă bombele termobarice cu care amenință Rusia?

O bombă termobarică a fost aruncată pe un depozit de petrol, rezervoarele de petrol au fost aruncate în aer”, a declarat primarul din Okhtryka, Pavlo Kuzmenko, într-o postare pe Facebook.

Mai multe bombardamente au avut loc în cea de-a cincea zi de război

În cea de-a cincea zi de invazie a trupelor rusești pe teritoriul Ucrainei au avut loc noi bombardamente. Explozii puternice s-au petrecut în Kiev și Harkov. Soldații ucraineni continuă să reziste în fața trupelor rusești care atacă mai multe zone. În această dimineață vor avea loc negocieri în Belarus, după ce președintele Vladimir Putin a ordonat ministerului rus al Apărării să pună arsenalul nuclear al țării în stare de alertă maximă. Belarus vine de partea Rusiei în invazia Ucrainei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ucrainenii din Kiev stau la cozi uriașe în fața supermarketurilor după ridicarea interdicției de circulație

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a transmis că soldații ruși sunt demoralizați și au ajuns la capătul puterilor, suportă pierderi grele și sunt întâlnite cazuri de dezertare și neascultare. Ucrainenii au negat declarațiile rușilor cum că ar fi capturat centrala nucleară de la Zaporojie, cea mai mare cetrală din Europa, unde s-au dus lupte grele.

Cel mai mare avion din lume a fost bombardat pe Aeroportul Antonov

Antonov 225, cel mai mare avion din lume, a fost distrus duminică în urma unor bombardamente care au avut loc pe Aeroportul Antonov, de lângă Kiev.

Citeste si: „Oamenii s-au întins sub tancuri ca să nu plece. Copiii plâng și spun că nu vor să moară”. Mărturiile oamenilor din Kiev în fața bombardamentelor

Acesta se afla într-un hangar, iar aerodromul respectiv este cel pentru care forțele ucrainene și ruse luptă de la începutul invaziei. A fost cucerit când de unii, când de alții și face în continuare obiectul unor lupte aprige.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si