Explozia a avut loc într-un hangar pentru avioane.

Două dintre persoanele rănite au suferit răni grave, potrivit agenției de presă TASS. 

Citește și: Familia lui Pele, mesaj în legătură cu starea fotbalistului: „El va fi bine. Va vedea Brazilia câştigând trofeul a şasea oară”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oraşul Riazan se află la aproximativ 200 de kilometri sud-est de Moscova.

Furie în Ucraina după ce președintele Franței, Emmanuel Macron, a cerut "garanții de securitate" pentru Rusia

Preşedintele francez Emmanuel Macron a declanșat un val întreg de reacții negative după ce a declarat că Occidentul ar trebui să ia în considerare nevoia Rusiei de "garanţii de securitate", dacă Moscova este de acord cu negocieri pentru a pune capăt războiului din Ucraina. Nu doar Kievul a reacționat negativ la ideea lansată de Macron, ci și oficiali din Finlanda, Lituania sau Germania.

Citește și: Românii ar putea plăti o nouă taxă de Sănătate, chiar dacă sunt asigurați. Pacienții care aleg să fie tratați de un anumit medic vor fi nevoiți să plătească pentru acest serviciu

Doi dintre colaboratorii apropiați ai preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski au comentat sugestia lui Macron de a oferi "garanţii de securitate" Moscovei, informează  presa de la Kiev.

Principalul consilier al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Mihailo Podoliak, a declarat că lumea este cea care are nevoie de  garanţii de securitate din partea Rusiei   şi nu invers.

"Lumea civilizată are nevoie de garanţii de securitate faţă de intenţiile barbare ale Rusiei", a afirmat duminică Podoliak, pe Twitter.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si