Close sidebar
Close sidebar

Explozie puternică într-un bloc de garsoniere din Constanța. 11 locuințe au fost afectate

Un bărbat de aproximativ 58 de ani a fost grav rănit marţi dimineaţă în urma unei explozii produse într-un bloc de garsoniere din municipiul Constanţa.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Explozia nu a fost urmată de incendiu, dar deflagraţia a afectat 11 locuinţe din imobil.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi dimineaţa la o explozie produsă într-un bloc de garsoniere situat pe Aleea Egretei din municipiul Constanţa.

Citeste si: Veste teribilă pentru Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram! Firma lor a pierdut un proces cu Poliţia!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La faţa locului s-au deplasat zece pompieri cu două autospeciale de la Detaşamentul Palas şi un echipaj medical de terapie intensivă mobilă SMURD-C.

În urma exploziei, un bărbat de aproximativ 58 de ani a fost rănit, el suferind arsuri de gradul 1 şi 2 pe mâini şi picioare. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Citeste si: Sectoare de plajă din Năvodari, scoase la licitație

Explozia nu a fost urmată de incendiu. Deflagraţia s-a produs în urma unor acumulări de gaze de la butelia de la aragaz, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

În urma exploziei, 11 locuinţe din blocul de garsoniere au fost afectate, acestea având geamurile sparte şi uşile distruse.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI