Close sidebar
Close sidebar

Explozie puternică într-un bloc din județul Hunedoara! Un bărbat a fost găsit decedat în apartament

Un bărbat a decedat în urma unei explozii care a avut loc în apartamentul său din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara. Mai multe ferestre au fost dislocate, iar uşile de pe palier au fost deformate. O persoană a suferit un atac de panică, fiind transportată la spital.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, duminică seară a avut loc o explozie, soldată cu decesul unui bărbat, în apartamentul unui bloc situat pe strada Muncii din municipiul Vulcan.

”Imediat după apelul la 112 s-au deplasat la locul deflagraţiei 5 echipaje specializate în prim ajutor şi stingere cu 5 autospeciale ale Detaşamentului Petroşani. Pompierii au găsit în apartamentul situat la etajul al doilea, în care s-a produs explozia, un bărbat decedat în vârstă de aproximativ 60 de ani”, transmite ISU Hunedoara.

Explozia nu a fost urmată de un incendiu, efectele deflagraţiei fiind vizibile la nivelul mai multor geamuri dislocate şi al unor uşi de pe palier deformate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un număr de 25 de locatari s-au autoevacuat.

O persoană care a suferit atac de panică a primit îngrijiri din partea pompierilor salvatori şi transportată cu ambulanţa la spital.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii precum şi o echipă a furnizorului de gaz se deplasează la Vulcan pentru a stabili cauzele acumulării de gaz şi dacă este afectată structura de rezistenţă a blocului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI