Explozia nu a fost urmată de incendiu. Cauza deflagrației nu este cunoscută încă. În casă se aflau două persoane care au reușit să se autoevacueze.

explozie casă Cluj

Explozie puternică la o casă din Cluj. Două persoane s-au autoevacuat

Ce au transmis autoritățile?

Pompierii de la Detașamentul Dej au fost solicitați să intervină în localitatea Băița unde s-a produs o explozie, neurmată de incendiu. Din primele informații, două persoane au reușit să se autoevacueze din casă.

Se deplasează la fața locului două autospeciale, o ambulanță SMURD, precum și SVSU Gherla.

explozie casă Cluj

Explozie puternică la o casă din Cluj. Două persoane s-au autoevacuat

Forțele au ajuns la locul solicitării. Potrivit informațiilor comunicate până acum, cele două persoane au suferit atac de panică.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O femeie de aproximativ 20 de ani și un bărbat de aproximativ 55 de ani au fost evaluați de către echipajele medicale. Din fericire, aceștia nu prezintă afecțiuni grave.

Explozie, urmată de incendiu într-un bloc din Sibiu

Zeci de persoane au fost evacuate, iar două au ajuns la spital în noaptea de vineri spre sâmbătă, după un incendiu într-un bloc din Sibiu.

O explozie  și un incendiu s-au produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la subsolul unui bloc din orașul Sibiu.

Zeci de persoane au fost evacuate, iar două au ajuns la spital, informează Antena 3 CNN.

Un bărbat a suferit arsuri pe mâini și pe față

Incendiul a izbucnit într-o boxă din subsolul imobilului și a provocat foarte mult fum.

Au ars diferite bunuri depozitate și din cauza temperaturii ridicate principala țeavă de apă s-a spart, subsolul fiind inundat.

Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate preventiv. Incendiul a fost cauzat de explozia produsă de un amestec de vapori de la subsol. 

În total, trei persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor

Echipajele SMURD au acordat asistență medicală pentru trei persoane. 

Un bărbat de 43 de ani a suferit arsuri pe mâini și pe față și a fost transportat la UPU Sibiu. Un alt bărbat de 46 de ani a fost intoxicat cu fum și, deoarece avea dureri în piept, a fost dus la spital.

O femeie de 70 de ani a suferit un atac de panică, refuzând transportul la spital, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si