Echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui şi poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală nr. 6 Negreşti au ajuns imediat la fața locului.

Explozie declanșată de o centrală termică

Centrala termică de la Grădiniţa Draxeni a fost dată de curând în folosinţă. Din informaţiile primite de la conducerea unităţii de învăţământ, a fost vorba de un aspect tehnic, o scânteie care a declanşat o mică explozie urmată de o degajare puternică de fum.

În momentul producerii incidentului, copiii nu erau în incinta corpului de clădire, deoarece desfăşurau o activitate în curtea grădiniţei.

Citește și: Desfășurare de forțe pentru stingerea unui incendiu dintr-o piață din Capitală

Am îndrumat-o pe doamna director să ia legătura cu reprezentanţii primăriei, care să notifice constructorul cu privire la acest incident, în vederea remedierii situaţiei ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, Andrei Huiban, potrivit Agerpres.

Incendiu într-o parcare din Galați: trei mașini au fost cuprinse de flăcări

Trei mașini au ars, noaptea trecută, într-o parcare din Galați. Cauza incendiului nu a fost încă dezvăluită de anchetatori.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incendiul  a izbucnit în parcarea cartierului Micro 40, din orașul Galați. Flăcările au izbucnit de la un autovehicul și s-a extins la alte două.

Citește și: Un bărbat din Vaslui s-a răzbunat pe mai multe oi şi capre. A trecut cu mașina peste ele pentru că le-a găsit pe terenul lui

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și urmează a fi stabilită cauza incendiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si