Incident tragic în Constanța. O explozie puternică, urmată de un incendiu a avut loc într-un apartament situat pe strada Hașdeu.

La fața locului au ajuns imediat Det Fripis cu 2 ASAS, ASII, Descarcerare, SMURD B2 Fripis, SMURD B2 Port si SMURD C.

Potrivit primelor informații, în urma exploziei, autoritățile au identificat o victimă.

Victima, o femeie în vârstă de 66 de ani, inconștientă și prezintă arsuri pe 90% din suprafața corporală.

Femeia a fost transportată de urgență la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma exploziei, structura de rezistență a imobilului nu a fost afectată.

Citește și: Incendiu de proporții în Botoșani, după ce un aragaz a fost lăsat nesupravegheat. Vecinii au fost la un pas de pericol

masina de politie interventie

O femeie a fost găsită inconștientă

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Ce au transmis autoritățile?

"În această după-amiază am fost solicitați să intervenim la un apartament din municipiul Constanța, acolo unde a avut loc o explozie.

La fața locului ne am deplasat cu două autospeciale de stingere, o autoscară, o descarcerare, două echipaje de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Când au ajuns la fața locului, colegii au constatat faptul că explozia a fost urmată de incendiu, iar din interior a fost extrasă o victimă care a fost surprinsă la momentul exploziei.

Victima, o femeie în vârstă de 66 de ani, inconștientă, cu arsuri pe aproximativ 90% din suprafața corpului, a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă și transportată la spital pentru investigații medicale amănunțite.

În urma exploziei nu a fost afectată structura de rezistență a imobilului, iar explozia urmată de incendiu s-a manifestat în sufragerie, pe o suprafață de aproximativ 20m² cauza producerii evenimentului este în curs de stabilire", se arată în comunicatul transmis de ISU Dobrogea.

În acest moment nu se cunosc detalii cu privire la starea în care se află victima. Autoritățile fac cercetări pentru a stabili care au fost cauzele care au condus la producerea exploziei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si