Explozie, duminică la prânz, urmată de incendiu, într-un apartament din Piatra Neamț. Patru persoane s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenţie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ. Nu au existat victime și nu au fost acordate îngrijiri medicale.  

Citește și: Incendiu puternic izbucnit într-un bloc din Iași. Zece persoane au fost evacuate

„La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ (o autospecială complexă pentru intervenţie, o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD)(...)

Pompierii au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului şi pentru evacuarea fumului atât din apartament cât şi de pe casa scării”, precizează sursa citată.  Mai multe materiale textile, mobiliere și electrocasnice au ars.  

Citește și: Incendiu violent la o hală din Caracal. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Incendiu puternic izbucnit într-un bloc din Iași. Zece persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, marți, într-un apartament dintr-un bloc cu zece etaje din Iaşi. Zece persoane au ieşit singure din clădire, alte zece fiind scoase de pompieri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incendiul a izbucnit într-un bloc cu zece etaje  din Iași, marți după-amiază. Pompierii au intervenit de urgență.

Pompierii de la  ISU Iași  au intervenit cu trei autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, o autoplatformă pentru salvări de la înălţime şi un echipaj de prim ajutor calificat. 

Citește și:  Incendiu violent la o hală din Caracal. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

”Zece persoane s-au autoevacuat şi 10 persoane au fost evacuate de către pompieri. În apartament nu se aflau persoane”, a transmis ISU Iaşi.

Incendiu violent la o hală din Caracal. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Un incendiu puternic a izbucnit la o hală de dezmembrări auto din Caracal. Autoritățile au intervenit cu 30 de pompieri cu mai multe autospeciale. 

Incendiu se manifestă cu degajări mari de fum.

Citește și:  VIDEO- Incendiu de vegetație în Eforie Sud, aproape de plajă. Mai multe hectare au ars

“La locul evenimentului au fost alocate, progresiv, cinci autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenţie, o autospecială pentru intervenţie la înălţime şi un echipaj Chimic Biologic Radiologic şi Nuclear (CBRN), cu aproximativ 30 de pompieri. În sprijin se deplasează şi două cisterne de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Caracal”, a transmis ISU Olt.

Citește și: Un microbuz cu muncitori a luat foc pe un drum din județul Vaslui. Care este starea de sănătate a pasagerilor?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si