Doi indivizi au actionat cu o butelie si au incercat astfel sa scoata banii din dispozitiv. N-au apucat sa fure nimic, dar au facut pagube insemnate in sucursala. Este al treilea caz de acest gen petrecut in ultima perioada, iar grav este ca oamenii legii nu au prins pana acum niciun faptas.

Explozia s-a produs noaptea trecuta, putin dupa ora 4.00. Pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere, situata vizavi de banca, se vede cum un individ explodeaza butelia.

Apoi, cu o lanterna verifica daca banii au iesit la suprafata. Dupa ce constata ca dispozitivul nu s-a spart, hotul urca in masina si dispare, impreuna cu un alt barbat.

Astazi, o echipa de criminalisti a venit in comuna viziru si a incercat sa adune probe. S-au facut poze, s-au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere si s-au facut masuratori.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Astfel de jafuri prin explozie au devenit din ce in ce mai dese si in Romania. Numai anul acesta 3 atacuri similare au avut loc in tara.

In ianuarie, un bancomat al unui centru comercial din Arad a fost aruncat in aer. Trei indivizi au incarcat atunci, intr-o masina de teren, mai mult casete cu bani.

Tot prin aceeasi metoda a avut loc o spargere identica si la Brasov, la un sediu bancar aflat la parterul unui bloc.

Indivizii- 3 la numar, au furat 160 de mii de lei. Niciunul dintre hoti n-a fost prins de politie pana acum.

Metoda folosita de hotii de bancomate este inspirata din spargerile in lant, date in Marea Britanie. Anul trecut peste o suta de explozii cu gaz au avut loc la sucursale bancare din Anglia, prejudiciul ridicandu-se la 1,5 milioane de lire sterline.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si