Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la fața locului. Nu au fost înregistrate victime.

Citește și: Incendiu puternic în Capitală, la parterul unui bloc

Pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în Moinești, în urma unui apel la 112, care a anunțat producerea unei explozii, urmată de un incendiu.
Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă s-au deplasat la fața locului, împreună cu o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Citește și: 30 de persoane au fost evacuate, în urma unui incendiu violent la un bloc din Mureș

30 de persoane au fost evacuate, în urma unui incendiu violent la un bloc din Mureș

Peste 30 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc de locuințe din Târgu Mureș, după ce un incendiu violent a izbucnit noaptea trecută. Apartamentul în care a izbucnit incendiul se afla la primul etaj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un incendiu de proporții a izbucnit la un centru comercial de lângă Moscova

"Apartamentul este la etajul 1 dintr-un bloc cu 4 etaje.

S-au evacuat 31 de locatari, evaluaţi de echipajele medicale ce încadrează autospeciala de transport personal şi victime multiple. Incendiul este lichidat. La faţa locului s-au dislocat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de  transport personal şi victime multiple, autospeciala de salvare de la înălţime şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă",  a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş.

Citește și:  1.600 de elevi şi angajaţi au fost evacuaţi la Cluj-Napoca. Senzorii de incendiu au pornit din pricina unor lucrări de renovare

Doi locatari se aflau în interior în momentul izbucnirii incendiului, dar s-au autoevacuat. 

"Suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 17 mp. Acesta s-a manifestat cu degajări mari de fum, echipajele acţionând pentru ventilarea tuturor apartamentelor şi pentru identificarea şi lichidarea eventualelor focare ascunse. Cauza şi împrejurările producerii incendiului sunt în curs de stabilire" , a precizat ISU Mureş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si