Conform primarului, au fost mobilizate serviciile de urgenţă.

„Rusia continuă să aducă teroare”

Oleksei Kuleba, guvernatorul regiunii Kiev, a anunţat că sistemele de apărare aeriană funcţionează.

Citește și: Volodimir Zelenski i-a cerut ajutorul lui Joe Biden. Cei doi lideri au discutat la telefon despre populația civilă din Ucraina și despre infrastructură

Pericolul există. Rămâneţi în adăposturi. 

Rusia continuă să aducă teroare, dar devenim mai puternici în fiecare zi”, a scris Kuleba peTelegram, potrivit The Guardian.

Planul de pace "în trei pași" propus de Zelenski, refuzat de Putin

Rusia nu acceptă niciun fel de retragere a trupelor sale din Ucraina și insistă cu apărarea noilor teritorii anexate de la Ucraina. Volodimir Zelenski și Vladimir Putin sunt departe de orice dialog sau negociere de pace.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Administrația de la Kremlin a declarat, marți, că propunerea făcută de președintele ucrainean  Volodomir Zelenski  pentru un acord de pace este de fapt un pas „pentru a continua ostilitățile”.

Citește și: Afaceri necurate cu refugiați fictivi din Ucraina. Percheziții în Vâlcea și București

Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Putin, Rusia neagă posibilitatea unei retrageri a trupelor de pe teritoriul ucrainean înainte de sfârșitul anului.

„Aceștia sunt trei pași către continuarea ostilităților”, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov, referindu-se la așa-numitul plan „în trei pași” pentru pace, după cum a raportat agenția de presă rusă Interfax.

Peskov a mai subliniat că o posibilă retragere militară din Ucraina „nu este fezabilă” și a susținut că „Ucraina trebuie să accepte realitățile care au apărut în acest timp”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si